Gemeente Enschede

Kerst op de Wesselerbrink

maandag 05-12-2005

Kerstmarkt bij kinderboerderij De Wesseler en Pannenkoekenboerderij De koperen Koekenpan

Op zondag 11 december van 12.00 - 18.00 uur is er op kinderboerderijDe Wesseler en bij pannenkoekenboerderij de Koperen Koekenpan een sfeervolle kerstmarkt met allerlei gezellige activiteiten.

Met de arrenslee op pad
Dankzij de samenwerking tussen kinderboerderij De Wesseler en pannenkoekenboerderij De Koperen Koekenpan wordt er dit jaar aan de Wesselerweg een bruisende kerstmarkt georganiseerd met allerlei leuke activiteiten. Natuurlijk is er een levende kerststal, maar dit jaar kunnen kinderen ook met de arrenslee een tochtje door het park maken. Bovendien zijn er allerlei kraampjes waar van alles te beleven valt: de Koperen Koekenpan verkoopt glühwein, poffertjes en erwtensoep, er zijn kraampjes met sieraden, honing, en kerstspulletjes en er worden koekjes verkocht ten behoeve van het goede doel.

Kerstsfeer
Om alvast in de juiste kerststemming te komen, zullen een aantal kinderkoren liederen zingen en midwinterwoornblazers zorgen voor een echt Twents wintergeluid. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er ook diverse leuke kerstknutselactiviteiten: zij kunnen kerststukjes en een kerststalletje maken. Vuurkorven zorgen voor extra warmte en licht op de kerstmarkt. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een echt gezellige dag van te maken, daar bij het pannenkoekenrestaurant en de kinderboerderij!

Waar is de kerstmarkt?
De kerstmarkt is op zondag 11 december van 12.00 - 18.00 uur aan deWesselerweg 15 te Enschede, op het terrein van pannenkoekenboerderij De Koperen Koekenpan en kinderboerderij De Wesseler.Toegang tot de kerstmarkt is graris, evenals deelname aan de kerstknutselactiviteiten voor kinderen (Kinderen van 4 - 6 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene).

Kinderboerderij De Wesseler (tel. 053 477 0723) en pannenkoekenboerderij De Koperen Koekenpan (tel. 053 5695575) Wesselerweg 15
7544 RP Enschede


---