Ingezonden persbericht


"Kerstfair"
bij Spaarnwoude Resort op 11 december 2005

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Spaarnwoude Resort voor de derde keer een "Kerstfair" die zich richt op de feestmaand December. Dit evenement zal plaatsvinden op de locatie het "Buitenhuis" van Spaarnwoude Resort, deze bevindt zich te midden van het mooie natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude vlakbij boerderij Zorgvrij.

Gedurende deze dag vinden er tal van activiteiten plaats voor jong en oud. Zo zijn er veel verschillende kramen waar verkoop plaatsvindt van diverse feestelijke artikelen. Om twee uur zal het kerstkoor hun opwachting maken, er is een diskjockey aanwezig die u tijdens het slenteren over de Kerstfair alvast in de feeststemming brengt, ook wordt er een modeshow gehouden deze wordt verzorgd door leerlingen van een modevakschool uit Amsterdam, hun exclusieve kleding is te koop op deze markt. De kerstman zal ook nog even tijd vrij maken en als het even kan met de kinderen op de foto. Tevens vinden er diverse demonstraties plaats onder andere hoe u zelf kaarsen kunt maken. Onder de deelnemers treft u onder andere aan kinderkleding, diverse soorten sieraden, home decoraties, zelf gemaakte kerstkaarten, materialen om zelf kerstdecoraties te maken, handgeblazen kerstballen en nog heel veel meer. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Spaarnwoude Resort heeft heerlijke hapjes en drankjes! Uiteraard is de kerstman ook aanwezig! Dus gezelligheid troef op deze markt!

Iedereen is van harte welkom op deze dag. De openingstijd van de Kerstfair is zondag 11 december van 11:00 uur tot 17:00 uur Toegang gratis!!!

Hotel-Restaurant Het Buitenhuis, Oostbroekerweg 17 te Velsen-Zuid. (vlakbij boerderij Zorgvrij)

Voor meer informatie en een routebeschrijving kijk op www.spaarnwouderesort.com

Oostbroekerweg 17, 1981 LR Velsen-Zuid ( Recreatiegebied Spaarnwoude ) Telefoon: ( 023 ) 537 05 48 Fax : ( 023 ) 549 00 85


---- --