Ingezonden persbericht



Nummer
05446 GO

Datum
9 december 2005

Stylingtips op de Heuvel

Wethouder Janssen opent trailer Hardy's op zondag 11 december

Vanaf 12 december kunnen Tilburgers voor stylingtips terecht in een trailer van Hardy´s Secret Service op de Heuvel in Tilburg. Wethouder Hans Janssen verzorgt zondag 11 december de officiële opening en vanaf 12 december kunnen alle Tilburgers terecht bij de professionals van Hardy's op de Heuvel.

Officiële opening op 11 november

Hans Janssen verzorgt op zondag 11 november om 14.00 uur de officiële opening. Natuurlijk zal ook hij professionele stylingtips ontvangen die bij een eigentijdse bestuurder passen. Wethouder Janssen: "Hardy's is een begrip in Tilburg. Corné Snels, eigenaar van Hardy's Secret-Service, is ondernemer van het jaar 2005. Iets waar niet alleen Corné zelf, maar ook Tilburg trots op is. Hardy's is een bedrijf dat uitstekend in Tilburg past: innovatief, creatief en met een internationale uitstraling en daarmee een ambassadeur voor Tilburg. Ik ben trots dat zo'n ondernemer uit Tilburg komt en ook in Tilburg wil blijven". Het initiatief van Hardy´s Secret Service sluit aan bij de ambitie van de gemeente om de Heuvel weer meer de huiskamer van Tilburg te maken.

Hardy's Secret-Service

Hardy's Secret Service, onderdeel van Hardy's haarstudio aan de Korvelseweg, verzorgt op grote evenementen de styling (kleding, kapsels en visagie) van de artiesten en presentatoren. Hardy's heeft voor deze evenementen een aparte trailer ingericht waarmee ze de hele wereld overtrekken. De trailer komt nu dus naar de Heuvel in Tilburg. Van 12 tot en met 23 december kunnen mensen daar terecht voor een restyling of gewoon binnenlopen om eens te zien wat er nou allemaal bij zo'n make-over komt kijken.

Voor de pers:
Winnifred Broeders, communicatieadviseur, tel. 013 - 542 90 37 Frans-Jan Lathouwers, woordvoerder wethouder Janssen, tel. 013 - 542 89 91


---- --