Politie Haaglanden

Getuigen gezocht na beroving man

Den Haag 11-12-2005 - Politie Haaglanden zoekt getuigen van de gewelddadige beroving vrijdag 9 december van een 39-jarige man op de hoek van de Scheveningsweg en de Jacob Catsstraat in Den Haag. Het slachtoffer werd ter hoogte van de tramhalte door drie mannen mishandeld en beroofd van zijn portemonnee en ID-kaart. Hierbij werd veel geweld gebruikt. Zelfs toen het slachtoffer op de grond lag is hij nog geslagen.

Tijdens de beroving zijn diverse autos en een tram voorbij gereden. Het slachtoffer is, nadat zijn belagers waren verdwenen, geholpen door een oudere vrouw. De politie wil graag met deze vrouw in contact komen. De politie wil ook graag in contact komen met anderen die iets hebben gezien wat van waarde kan zijn voor het onderzoek. Het slachtoffer heeft een summier signalement van de daders verstrekt. Getuigen die iets hebben gezien dat van waarde kan zijn voor het onderzoek wordt verzocht dit via 0900-8844 aan de politie te melden.


Het slachtoffer heeft een summier signalement van de daders verstrekt.

Getuigen die iets hebben gezien dat van waarde kan zijn voor het onderzoek wordt verzocht dit via 0900-8844 aan de politie te melden.