Digitale Gemeente Houten

Fotoclub Perspektief Houten bestaat 10 jaar

donderdag 16 juni 2005 - Bron: Fotoclub Perspektief

Houten Fotoclub Perspektief viert op 12 december haar 10-jarig bestaan. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heeft de jubileumcommissie een aantal activiteiten gepland die dit lustrum bijzonder moet maken. De aftrap voor dit jubileumjaar begint tijdens de Torenexpositie op vrijdag 17 juni van 19 21 uur en zaterdag 18 juni van 10 17 uur. Tijdens deze expositie worden unieke setjes ansichtkaarten verkocht van de mooiste fotos van de clubleden.

Niet alleen voor de fotoclubleden zijn activiteiten georganiseerd, ook de inwoners van de gemeente Houten wil zij bij haar lustrum betrekken. In dit kader is er een fotowedstrijd uitgeschreven waar iedereen aan mee kan doen (uiteraard zijn de clubleden uitgezonderd van deelname). De enige voorwaarde is dat de foto moet gaan over Houten en/of haar inwoners. Denk hierbij aan mooie plekken in de gemeente, bijzondere architectuur, contrasten tussen nieuw en oud of een mooi portret van een inwoner. Kortom, maak een foto die te maken heeft met de gemeente Houten, in zwart-wit of kleur. De afmeting van de foto dient 20 x 30 cm te zijn. Per deelnemer mogen 2 fotos worden ingeleverd. Fotos kunnen tot 1 november worden ingezonden naar Anja Grondman, Troubadoursborch 7, 3992 BE Houten. Voor meer informatie is zij bereikbaar via haar e-mail anja.grondman@zonnet.nl of per telefoon op nummer 030-6351666. Daarna buigt een jury zich over de inzendingen en zal een aantal fotos nomineren voor een leuke prijs. De genomineerden krijgen een juryrapport en hun foto wordt tijdens de grote expositie op 10 december opgehangen. De winnaars worden deze dag bekend gemaakt en ontvangen dan hun prijs.

Daarnaast zal er nog een digitale workshop voor inwoners van Houten worden georganiseerd. Daarover volgt later meer informatie.

Wilt u meer weten over Fotoclub Perspektief, kijk dan op hun website:www.houten.com/perspektief

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).