Gemeente Apeldoorn

Bewonersavond nieuwbouw opleidingencentrum aan Gentiaanstraat

De gemeente Apeldoorn presenteert op 12 december de plannen om een opleidingen- en expertisecentrum te bouwen aan de Gentiaanstraat 804 op een bewonersavond in het Kruispunt. Op de plek waar nu het Oscar-gebouw is gevestigd komt straks een nieuw Opleidingen- en expertisecentrum.

In dit nieuwe centrum werken verschillende onderwijsinstellingen zoals de Ambelt, de Bolster, het huidige OSCAR en de gemeente Apeldoorn samen. De gemeente Apeldoorn heeft hiervoor in samenwerking met de toekomstige gebruikers en architectenbureau Soeters van Eldonk Ponec uit Amsterdam plannen ontwikkeld.

Op de bewonersavond krijgen buurtbewoners en andere belangstellenden informatie over het toekomstige gebouw (door de architect); de functies in het gebouw (door de gebruikers) en de betekenis voor de openbare ruimte rond het gebouw (door de landschapsarchitect).

Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen en is het mogelijk om de informatiepanelen en maquettes bekijken. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in het Kruispunt, Zilverschoon 114. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Voor het laatst bijgewerkt op: 7-dec-2005 03:54