Gemeente IJsselstein


Duurzaam Veilig Oranje- en Europakwartier
donderdag, 08 december 2005 - 09:52 CET

Om Oranje- en Europakwartier Duurzaam Veilig te maken, vinden van 12 t/m 22 december werkzaamheden plaats aan het kruispunt bij de Prins Willem Alexanderdijk.

Kruispunt Prins Willem Alexanderdijk-Oranje Nassaulaan: 12 t/m 16 december
Maandag 12 december starten de werkzaamheden aan het kruispunt Prins Willem Alexanderdijk-Oranje Nassaulaan. In de Prins Willem Alexanderdijk wordt een inritconstructie aangebracht. Deze werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, circa vijf werkdagen.

Bereikbaarheid 12 t/m 16 december
Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk vanaf de Prins Willem Alexanderdijk de Oranje Nassaulaan in te rijden en vice versa. Omrijden is mogelijk vanaf de Prins Willem Alexanderdijk, via het Prinses Margrietplein naar de Koningin Julianalaan (vice versa). Tijdens de werkzaamheden wordt het paaltje in de verbindingsweg tussen de Prins Willem Alexanderdijk en het Prinses Margrietplein verwijderd.

Werkzaamheden kruispunt nabij huisnrs. 41 en 43: 19 t/m 22 december Aansluitend vinden vanaf maandag 19 december werkzaamheden plaatsvinden aan het kruispunt nabij de huisnummers 41 en 43 aan de Prins Willem Alexanderdijk. Hier wordt een kruispuntplateau gerealiseerd. Dit houdt in dat het kruispunt in zijn geheel verhoogd wordt aangelegd. De werkzaamheden aan de Prins Willem Alexanderdijk zijn naar verwachting vrijdag 22 december afgerond.

Bereikbaarheid woningen: 19 t/m 22 december
Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen aan Prins Willem Alexanderdijk (huisnummers 1 t/m 41) en de woningen aan de Poortdijk (huisnummers 145 t/m 185) niet per auto bereikbaar. Bewoners van deze woningen die de wijk met de auto willen verlaten, wordt verzocht hun auto tijdig elders te parkeren.