Gemeente Zevenaar


Week 50, 12 tot 19 december 2005

OPENBARE BEKENDMAKINGEN

WONINGWET
Ingekomen aanvraag reguliere bouwvergunning week 47/2005:
- Heilige Huisjes 7, Zevenaar, plaatsen van 2 tijdelijke woonunits (BR 20050460)

Ingekomen aanvraag lichte bouwvergunning week 48/2005:
- Van Oldenbarneveldtlaan 26 Zevenaar, plaatsen van een erfafscheiding (BL 20050477)

Ingekomen aanvraag reguliere bouwvergunning week 48/2005:
- Eldrikseweg 2 Angerlo, gedeeltelijk veranderen van een agrarische bedrijfsruimte tot recreatieruimte (BR 20050482)

WET OP DE RUIMTELIJKE ORDENING
Bij burgemeester en wethouders zijn de volgende aanvragen ingekomen:

om met toepassing van artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening in samenhang met de vrijstellingsbepaling uit het bestemmingsplan vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Zevenaar - Centrum' voor het vergroten van de woning Schievestraat 39 te Zevenaar.
Het college is voornemens deze vrijstelling te verlenen.

Ter inzage

De aanvraag ligt met ingang van 15 december a.s. gedurende twee weken ter inzage bij de Balie Ruimte. Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

om met toepassing van artikel 19 lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Technoparc Mercurion' voor het oprichten van een school (Schilderspoortschool) op perceel sectie K, nr. 3532 op Mercurion te Zevenaar;

om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Zonnemaat' voor het plaatsen van een erfafscheiding op perceel Van Oldenbarneveldtlaan 26 te Zevenaar;

om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het Uitwerkingsplan Ooy' voor het oprichten van een woning op perceel Waardsmanscamp 7 te Zevenaar; Het college is voornemens deze vrijstellingen te verlenen. Ter inzage
De ontwerpen van de te nemen besluiten, met de daarop betrekking hebbende stukken, liggen met ingang van 15 december a.s. gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Ruimte. Tijdens deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders.

WET MILIEUBEHEER
Meldingen 8.41
Er zijn 5 meldingen gedaan als bedoeld in artikel 8.41 van de Wet milieubeheer.

Een melding van Krystyna van Zanten Holding BV voor het van toepassing zijn van het Besluit textielreinigingsbedrijven milieubeheer op een bestaand textielreconditioneringsbedrijf op het perceel Einsteinstraat 9 te Zevenaar.

Een melding van Loodgietersbedrijf Hülkenberg BV voor het van toepassing zijn van het Besluit bouw- en houtbedrijven milieubeheer op een bestaand loodgietersbedrijf op het perceel Nijverheidsstraat 3 te Zevenaar.

Een melding van Brezan Automaterialen BV voor het van toepassing worden van het Vuurwerkbesluit op een opslag- en verkooppunt van consumentenvuurwerk op het perceel James Wattstraat 18 te Zevenaar.

Een melding van de heer Van Alst voor het van toepassing worden van het Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer op een nieuw cafébedrijf op het perceel Dorpstraat 44 te Babberich.

Een melding van Vitens op grond van het Besluit voorzieningen en installaties milieubeheer voor het veranderen van de installatie van een reservoir en opjaagstation voor drinkwater op het perceel Doesburgseweg 16A te Zevenaar.

Ter inzage
De meldingen worden op 15 december in het gemeentehuis ter inzage gelegd bij de balie van de sector Ruimte en kunnen daar gedurende zes weken worden ingezien.

GRATIS NEDERLANDSE IDENTITEITSKAART VOOR 14-JARIGEN

Met ingang van 1 januari 2005 is de Wet op de identificatieplicht (WID) uitgebreid. Vanaf die datum dient iedereen van 14 jaar en ouder zich (in de wet genoemde gevallen) te kunnen identificeren met bijvoorbeeld een paspoort, Nederlandse Identiteitskaart (NIK) of rijbewijs.
Voor een 14-jarige wordt in veel gevallen in plaats van een paspoort voor een NIK als identificatiedocument gekozen. Echter het voldoen aan deze verplichting uit de WID en daarmee de aanschaf van een NIK brengt kosten met zich mee.
Het kabinet heeft daarom besloten aan jongeren die op of na 1 januari 2006 de leeftijd van 14 jaar bereiken, éénmalig een gratis NIK te verstrekken.

Voor het verkrijgen van een gratis NIK gelden de volgende voorwaarden:

Het aanvragen van een gratis NIK is mogelijk vanaf acht weken vóórdat de 14-jarige leeftijd wordt bereikt, echter niet eerder dan 1 januari 2006;

Na het bereiken van de 15-jarige leeftijd is het niet meer mogelijk om in aanmerking te komen voor een gratis NIK;

Ook jongeren die al een NIK tegen betaling hebben aangeschaft, hebben recht op een gratis NIK als zij voldoen aan de volgende voorwaarden:

* De aanvrager moet als ingezetene ingeschreven zijn in een gemeentelijke basisadministratie (GBA);

* De aanvrager moet 14 jaar zijn dan wel binnen acht weken 14 jaar worden;

* De aanvrager mag niet eerder een gratis NIK hebben ontvangen.

In tegenstelling tot eerdere berichten van het Ministerie van Binnenlandse Zaken wijzen wij u erop dat de regeling uitsluitend betrekking heeft op personen die op of na 1 januari 2006 de leeftijd van 14 jaar bereiken. Dit houdt in dat alleen personen geboren op of na 1 januari 1992 recht hebben op verstrekking van een gratis NIK Vanaf 2006 ontvangen jongeren vlak voor hun 14e verjaardag automatisch een brief van de gemeente met daarin informatie over de gratis NIK. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling burgerzaken van deze gemeente, telefonisch te bereiken op nummer 0316-595259.

COLLECTIEVE ZIEKTEKOSTENVERZEKERING VOOR MINIMA De gemeente Zevenaar onderzoekt op dit moment of het haalbaar is om een collectieve ziektekostenverzekering af te sluiten voor de minima. Voordeel van een collectieve ziektekostenverzekering is dat u een premiekorting van de basis- en aanvullende ziektekostenverzekering kunt krijgen.
Onder de minima wordt in dit verband verstaan: personen met een inkomen tot 110% van het wettelijk minimumloon en waarbij het vermogen de grenzen als genoemd in art. 34, derde lid van de Wwb niet overschrijden. De vermogensgrens bedraagt voor de groep alleenstaanden 5.105,-- en voor de groep gehuwden/samenwonenden/alleenstaande ouders 10.210,--.
Omdat 80 % van de mensen die een Wwb-uitkering (Wet werk en bijstand) van de gemeente Zevenaar ontvangt, verzekerd is bij Menzis (voorheen Amicon) is de gemeente met deze ziektekostenverzekeraar in gesprek. Volledigheidshalve wordt nog vermeld dat personen met een Wwb-uitkering via een afzonderlijk brief op 8 december door de gemeente zijn geïnformeerd.

Wachten met het nemen van een beslissing
Het zal voor de gemeente pas mogelijk zijn om de collectieve ziektekostenverzekering op 1 maart 2006 te laten ingaan. Heeft u belangstelling voor deze collectieve verzekering, dan adviseren wij u te wachten met het reageren op het aanbod van uw ziektekostenverzekeraar. U heeft immers bedenktijd tot 1 maart 2006, maar bent toch met ingang van 1 januari 2006 verzekerd. Dus u kunt nog tot 1 maart 2006 aan de verzekeraar doorgeven dat u niet ingaat op het aanbod en dat uw voorkeur uitgaat naar een ander aanvullend pakket. Ook kunt u dan nog overstappen naar een zorgverzekering bij een andere ziektekostenverzekeraar. Zodra meer bekend is over de collectieve ziektekostenverzekering wordt dit kenbaar gemaakt.

Vragen?
Twijfel niet en neem contact op met de balie van de sector Samenleving. Medewerkers staan u graag te woord. De openingstijden van de balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur
woensdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur
De balie is tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar onder nummer: 0316- 595111

INFORMATIEAVOND REISENAKKER/MERCURION
De lokatie Reisenakker/Mercurion is één van de lokaties waar uitbreiding met woningbouw en bedrijventerreinen kan plaatsvinden. Dit is vastgelegd in het Ruimtelijk Beleidsplan van de gemeente Zevenaar. Het project Reisenakker/Mercurion zal bestaan uit een bedrijvenzone langs de A12 (in het verlengde van het huidige bedrijventerrein Mercurion), en een woongebied met circa 400 woningen grenzend aan de bestaande wijk Stegeslag.

Informatieavond op 20 december: u bent welkom!
Op dinsdagavond 20 december presenteren drie stedenbouwkundige bureaus hun plannen tijdens een informatieavond in de Vida Studio's, Raadhuisplein 17. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur. Deze informatieavond is voor alle inwoners van de gemeente Zevenaar, u bent welkom!
Van 21 december tot 11 januari 2006 zijn de plannen te bekijken in de Burgerstraat' van het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 17.00 uur, op woensdag van 8.00 tot 19.30 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur.

Reageren
Vanaf 22 december tot en met 11 januari 2005 kunt u reageren op de plannen. Alleen schriftelijke reacties worden in behandeling genomen. U kunt reageren via e-mail (gemeente@zevenaar.nl) of post (Postbus 10, 6900 AA Zevenaar). Bij uw reactie graag vermelden reacties visies Reisenakker/Mercurion'.

Wat gebeurt er met de plannen?
De gemeenteraad kiest in de raadsvergadering van 22 februari 2006 het plan met de beste mogelijkheden voor een goede invulling van deze lokatie. Daaraan voorafgaand worden de plannen in de raadscommissie Ruimte van 8 februari 2006 besproken. Deze vergaderingen zijn openbaar.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met de projectleider van Reisenakker/Mercurion, mevrouw M. Sloot, telefoonnummer 0316-595213.

RAADSVERGADERING
Op WOENSDAG 21 DECEMBER 2005 is er een openbare vergadering van de RAAD van de gemeente Zevenaar in het gemeentehuis (raadzaal) Aanvang: 19.30 uur.
Agenda:
A. Vragenuur

Beantwoorden schriftelijke vragen;

Mededelingen college;

Lijst ingekomen stukken;

Onderwerpen

4. Notulen van de raadsvergadering van 30 november 2005; 5. Vaststellen projectprogramma Zevenaar-Oost; 6. Amendement inzake deelconflicten bij Optimalisering verkeersgeleiding Doesburgseweg;
7. Vaststellen marktverordening Zevenaar 2005; 8. Jaarplan Openbare Orde, Veiligheid en Leefbaarheid; 9. Bestuurlijke verzelfstandiging en schaalvergroting openbaar onderwijs;
10. Benoeming bestuursleden Stichting Primair Openbaar Onderwijs De Liemers;
11. Vaststellen jaarrekening 2004 Bestuurscommissie Openbaar Onderwijs Zevenaar;
12. Aanpassingen verordeningen belastingen en rechten 2006; 13. Controleprotocol;
14. Vaststellen bestemmingsplan Rhederlaag;
15. Budgetovereenkomst 2006 t/m 2009 ten behoeve van Stichting Thuiszorg Midden Gelderland;
16. Verantwoording rijksbijdrage inburgering nieuwkomers 2004; 17. Vaststellen Verordening Huisvesting Onderwijs; 18. Vaststellen Verordening handhaving kwaliteit kinderopvang; 19. Vaststellen jaarrekening 2004 Liemerse Muziekschool; 20. Bezwaarschrift van Maalderink & Lutke Willink namens de heer J.A.H. Ross, tegen besluit m.b.t. het vestigen van een voorkeursrecht op grond
van artikel 2 van de Wet voorkeursrecht gemeenten; 21. Bezwaarschrift van de Jonge Peters Remmelink advocaten namens de heer en mevrouw Peters tegen het besluit m.b.t. het afwijzen van een verzoek om planschade als bedoeld in artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening;
22. Bezwaarschrift van Kab Accountants en Belastingadviseurs namens Stichting Zeescouting Abel Tasman tegen het besluit tot verlening van subsidie voor het jaar 2005.

RECONSTRUCTIECOMMISSIE ACHTERHOEK EN LIEMERS
De openbare vergadering van de Reconstructiecommissie Achterhoek en Liemers wordt gehouden op 15 december 2005, van 9.30 tot 12.30 uur in het Gemeentehuis van Rijnwaarden, Markt 5 te Lobith Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen:


* Presentaties Gebiedsgebonden perspectief' en Toeristisch Activiteiten Programma'

* Reconstructieplan Achterhoek en Liemers: terugmelding stand van zaken procedure

* Uitvoeringsprogramma Achterhoek en Liemers: overzicht uitvoering 2002-2005, stand van zaken uitvoering 2005-2006, stand van zaken voorbereidingen uitvoeringsprogramma 2007-2013.

De agenda, het verslag en agendapunten zijn ook vanaf 5 december 2005 digitaal beschikbaar en te vinden op:
www.gelderland.nl/reconstructie/achterhoek en liemers

SLUITING BALIE BURGERZAKEN IN ANGERLO

Per 1 januari 2006 wordt de balie burgerzaken in het gemeentehuis van de voormalige gemeente Angerlo gesloten. Vanaf die datum bedient de balie burgerzaken in het gemeentehuis van Zevenaar de hele gemeente.

Tot en met 30 december kunnen in Angerlo in principe alle producten burgerzaken worden geleverd. Identiteitskaarten en paspoorten vormen een uitzondering; die kunnen worden aangevraagd tot en met 23 december 2005 en worden afgehaald tot en met 30 december 2005.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling burgerzaken van de gemeente Zevenaar, telefonisch bereikbaar via 0316-595259 of 0313-483338.

AANBIEDSTATION EERDER GESLOTEN OP 22 DECEMBER
Het aanbiedstation is donderdag 22 december eerder gesloten. In plaats van 16.30 uur gaan de poorten al om 15.30 uur dicht. Wilt u daar bij uw bezoek rekening mee houden.

AFVALKALENDERS, ENVELOPPEN ZONDER INHOUD
Helaas heeft het bedrijf dat de afvalkalenders verzorgt, verzuimd om in alle enveloppen een kalender te stoppen. Sommige mensen hebben daarom een envelop zonder afvalkalender ontvangen. Onze excuses voor dit ongemak. Als u contact opneemt met het Service- en Meldpunt (0316-595 555) zal u alsnog een kalender worden toegestuurd.

GEMEENTEGIDS 2006
De nieuwe gemeentegids is uit en wordt in week 51 (17-24 december) huis-aan-huis bezorgd. Als u op 2 januari nog geen gids heeft ontvangen, kunt u dit melden bij de verspreider verspreiding@suurland.nl onder vermelding van straatnaam, huisnummer en postcode.

Als u een Nee/Nee-sticker hebt, dan wordt bij u geen gemeentegids bezorgd. U kunt de gids vanaf 21 december tijdens openingstijden gratis afhalen bij de receptie van het gemeentehuis.

BESLUITEN

GEMEENTELIJKE BELASTINGEN
Wijziging legesverordening
Gelet op het bepaalde in artikel 139 van de Gemeentewet wordt bekend gemaakt dat in de vergadering van 26 oktober 2005 door de gemeenteraad is vastgesteld de eerste wijziging van de legesverordening. Het betrof het formaliseren van de trouwmogelijkheid bij Kasteel Halsaf in Babberich en huis Wielbergen in Angerlo.

Hondenbelasting aangifte
In de gemeente Zevenaar wordt hondenbelasting geheven. Belastingplichtig zijn degenen, die een hond in het bezit, ter verzorging of onder toezicht hebben. Het hoofd van een huishouden wordt geacht houder te zijn van de hond of de honden, die door de overige leden van een huishouden worden gehouden.

Aanmelding

Het houden van één of meer honden moet u binnen een maand schriftelijk melden. Voor het doen van de aangifte kunt u gebruik maken van het in deze rubriek opgenomen aangifteformulier. Opgemerkt wordt dat indien reeds aangifte is gedaan (u hebt dan voor 2005 al een aanslag met hondenbelasting gehad), u dit nu niet nog eens hoeft te doen.

Afmelding

Hebt u een hond niet meer, dan bent u verplicht dit schriftelijk door te geven. Bij voorkeur door een bewijs mee te sturen waaruit blijkt dat de hond is overleden (bijvoorbeeld: verklaring dierenarts) of aan anderen is overgedaan (bijvoorbeeld: verklaring van eigendomsoverdracht). Als u de hond niet tijdig afmeldt, dan geldt als datum van het niet meer houden van de hond zes weken voor de datum van de afmelding.

Controle
Onlangs is gestart met een uitgebreide controle op de registratie van de honden, zodat ook uw adres mogelijk wordt bezocht. Er wordt op gewezen dat het niet de bedoeling is met de aangifte van uw hond te wachten totdat de controleur komt. Het houden van een hond dient u binnen één maand schriftelijk te melden. U kunt hiervoor gebruik maken van het in deze rubriek opgenomen aangifteformulier.

AANGIFTEBILJET HONDENBELASTING

1. Naam
:..................................................................... .........................
Adres
:..................................................................... ......................... Postcode
:..................................................................... ......................... Woonplaats
:..................................................................... ......................... 2. a. Aantal honden, dat op bovengenoemd adres wordt gehouden ......................
b. Sedert wanneer ....................... Deze aangifte is naar waarheid ingevuld op..........................(datum) ....................................... (handtekening) In een ongefrankeerde enveloppe zenden aan:
Gemeente Zevenaar, afdeling belastingen, Antwoordnummer 37, 6900 VB ZEVENAAR

WONINGWET

Verleende lichte bouwvergunning met vrijstelling ogv artikel 19.3 WRO week 47/2005:

- Zonegge 21-4 Zevenaar, plaatsen van een schutting en een tuinhuisje (BL 20050322)

Verleende lichte bouwvergunning week 48/2005:

- Lammerenhof 27 Zevenaar, plaatsen van een deur (wijziging(( BL 20050433)

Verleende reguliere bouwvergunning week 48/2005:
- Markt 71 Zevenaar, gewijzigd uitvoeren van een reeds verleende bouwvergunning voor het veranderen
van een winkelpand in een horecapand (BR 20050407)

BOUWVERORDENING ZEVENAAR
Verleende sloopvergunningen week 48/2005:

- Bandijk 43 Lathum, gedeeltelijk slopen van een stalling (SA 20050038);

- Heilige Huisjes 1 Zevenaar, slopen van binnenwanden en plafonds en het afvoeren van units (SA 20050037)

GEBRUIKSVERGUNNINGEN

Burgemeester en wethouders hebben de volgende tijdelijke gebruiksvergunningen verleend met betrekking tot brandveilig gebruik als bedoeld in artikel 2.1.1. van de Brandbeveiligingsverordening:
* Landgoed Wielbergen, Mariëndaalseweg 21 in Angerlo, tijdens de kerstmarkt op 16 december 2005;

* Schoolplein Ds. Jonkersschool, Kerkstraat 1 in Lathum, tijdens de kerstmarkt op 18 december 2005


2. Burgemeester en wethouders hebben de volgende gebruiksvergunningen verleend met betrekking tot brandveilig gebruik als bedoeld in artikel
6.1.1 van de Bouwverordening:

- BuitenSchoolse Opvang Robbedoes, Oranjelaan 2 te Zevenaar

Ter inzage
Deze vergunningen liggen met de tekeningen en bijbehorende stukken vanaf 15 december 2005 ter inzage bij de brandweergarage Prof. Aalbersestraat 3 te Zevenaar.

Bezwaar
Binnen zes weken na de dag van bekendmaking kan eenieder schriftelijk een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Na het indienen van een bezwaarschrift kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen bij de president van de Rechtbank te Arnhem.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Preventie van de brandweer tel: 595172/595176

DRANK- & HORECAWET


* L.M. van der Schagt, ontheffing voor het schenken van zwakalcoholische dranken (glühwein) tijdens de kerstmarkt op 14 december 2005 vanb 10.00 17.00 uur op het Raadhuisplein in Zevenaar;

* de heer H.W.Th.H. Derksen, ontheffing voor het verstrekken van zwakalcoholische dranken tijdens de QueensNight op 28 april 2006 van 22:00 03:00 uur in sporthal Lentemorgen

WET OP DE KANSSPELEN


* de heer R. van Usen, vergunning voor het aanwezig hebben van 2 kansspelautomaten in het horecapand aan de Beekseweg 24 te Babberich.

ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING 2000 ZEVENAAR


* Verleende reclamevergunning week 48/2005 Muldershof 33 Zevenaar, veranderen/vervangen van reclame (RA 20050014);

* de heer A. Gollenbeek, vergunning voor het innemen van een standplaats ten behoeve van het bereiden en verkopen van oliebollen ter hoogte van het perceel Markt 67 te Zevenaar in de periode van 21 november t/m 31 december 2005;
* Leger des Heils, vergunning voor het houden van een collecte (Kerstpottenactie) ter hoogte op de hoek Markt/Raadhuisplein te Zevenaar op 2, 3, 9, 10, 16 en 17 december 2005;
* de heer J.H.M. Godschalk, vergunning voor het plaatsen van maximaal 15 aankondigingborden in Zevenaar in de periode van 3 t/m 18 december 2005;

* de heer W. van den Boom, vergunning voor het plaatsen van kerstbomen in het centrum van Zevenaar in de periode van 4 tot 30 december 2005;

* de heer A.J. Elffrink, vergunning voor het carbidschieten achter het perceel Bevermeerseweg 2 te Angerlo op 31 december 2005 van 13.30 17.30 uur;

* de heer O.L.M. Engelsman, vergunning voor het carbidschieten aan de Didamseweg (tussen Schel BV en de achterzijde van het voetbalveld van VV Angerlo Vooruit) op 31 december 205 van 12.00 16.00 uur

* de heer H.W.Th.H. Derksen, ontheffing voor het organiseren van de QueensNight op 28 april 2006 van 22:00 03:00 uur in sporthal Lentemorgen.

Tijdstip van de aanvraag kan met zich meebrengen dat een vergunning / ontheffing niet tijdig wordt gepubliceerd. Degene wiens belang rechtstreeks bij één van de bovengenoemde besluiten is betrokken, kan binnen 6 weken na de bekendmaking van het betreffende besluit daartegen een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat het besluit genomen heeft.

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen.

Datum
Plaats
Inzamelaar
Woensdag 14 december
Schaapsdrift, De Horst, Bloemenkamp,
't Grieth, flats Bergvrede, Meidoornflat/ Hooge Bongert schutterij Sint Andreas
Woensdagavond 14 december
Heerenmäten
harmonie Sint Franciscus
Donderdagavond 15 december
Angerlo
gezamenlijke scholen
Zaterdag 17 december
Lathum
ds. Jonkersschool
Zaterdag 17 december
Lentemorgen 2
Lindenhage
Dinsdagavond 20 december
Schrijvershoek
basisschool De Fonkelsteen
Woensdagavond 21 december
Babberich
drumfanfare Sint Jan

EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN:
December 2005
15
Seniorenmiddag (t Trefpunt Ziekenhuis)
15 t/m 20
Manderlay van Von Trier (filmhuis Zevenaar)
16
Retteketet Kerstshow (EMM schuttersgebouw Zevenaar) 17
Jubileumconcert Liemers Vocaal Ensemble (Ontmoetingskerk) 18
Kerstconcert Liemers Mannenkoor (Andreaskerk)
18
Lampionnentocht in Babberich
18
Sevenaere Bridgetoernooi (Schuttersgebouw St. Andreas) 22
Kerstmiddag (Pelgromhof)
26
Kertsinloop SWOZ )Hooge Bongert)
28
Oliebollenconcert SMZ (Bommersheuf)

Naar Menu