Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Zevenaar - bromfietser gewond na aanrijding

Publicatiedatum: 12-12-2005 13:11:29

Een negentienjarige bromfietser uit Zevenaar is zondagmiddag op het Noordeinde in zijn woonplaats gewond geraakt na een aanrijding. Omstreeks 12.00 uur reed er een auto, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Utrecht, over het Noordeinde. De bestuurster reed in de richting van de Kampstraat. Toen zij op een gegeven moment om wilde keren zag zij de van haar achter naderende bromfietser over het hoofd. Er een ontstond een aanrijding waarbij de jongen gewond raakte. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke onderzocht. Met vermoedelijk een gekneusde pols en een hersenschudding moest hij zich in het ziekenhuis laten behandelen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Andelst - auto geslipt en in sloot beland

Publicatiedatum: 12-12-2005 13:10:43

Een 37-jarige man uit Dodewaard is zondagavond op de Tielsestraat in Andelst met zijn auto van de weg geslipt en in een sloot beland. Niemand raakte hierbij gewond. Omstreeks 18.00 uur reed de man, komende uit de richting van zijn woonplaats, over de Tielsestraat. Door een nog onbekende oorzaak zou de auto in de bocht zijn gaan slippen. De Dodewaarder verloor vervolgens de macht over het stuur en reed van de weg af. Hij raakte met zijn auto een verkeersbord, waarna hij een nabij gelegen sloot tot stilstand kwam. Er werd proces-verbaal opgemaakt. Volgens de politie was er geen drank in het spel.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Duiven-beschonken automobilist zonder rijbewijs aangehouden
Publicatiedatum: 12-12-2005 13:09:53

De politie van Duiven heeft in de nacht van zondag op maandag op de Rivierweg een 37-jarige beschonken automobilist zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Het rijbewijs van de man bleek al jaren geleden te zijn ingevorderd. Ook zijn auto bleek niet verzekerd. Omstreeks 00.15 uur zagen surveillerende agenten een personenauto stapvoets rijden over de Rivierweg rijden. De bestuurder werd staande gehouden en verklaarde dat zijn benzine op was. Bij nadere controle bleek de man gedronken te hebben waarna hij mee moest naar het politiebureau voor een ademanalyse. De uitslag daarvan wees een alcoholpromillage van 0.98 uit (bijna twee keer de norm). De man kreeg een rijverbod van 8 uur en werd na verhoor weer vrijgelaten. Er werd proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden