PERSBERICHT - 2005-12-12

Willem Laros: 'Stimulans om dure aankoop wat vaker te gaan gebruiken'

Nieuwe activiteiten voor actieve caravanners

De lezers van het blad Caravannen! kunnen naast hun tijdschrift in 2006 ook andere initiatieven van hun lijfblad verwachten. Zo kunnen zij deelnemen aan een wintersportweek in februari (Oostenrijk), een voorjaarsweek wandelen (ook Oostenrijk) en een herfstweek cultuur en genieten (Frankrijk).

Verder zijn er nog weekenden in voorbereiding rondom fotografie (april 2006, Hoogerheide), de veiligheid van de caravan (samen met de Vlaanderen Groep en de TüV, eind april) en Nordic Walking (herfst).

Stimuleren
Initiatiefnemer Willem Laros (52) van Caravannen! Actief: Met deze activiteiten willen we de bezitters van een caravan stimuleren hun best dure aankoop vaker te gebruiken. Caravannen! Actief is in 2004 van start gegaan met een week wintersport, een Nordic Weekend en een voorjaarsweek in Sùdtirol. Gezien de vele positieve reacties is besloten jaarlijks drie Caravannen! Actief weken aan te bieden en enkele thematische weekenden (Nordic Walking, veiligheid, elektrische fietsen, fotografie e.d.).

Eenvoudig concept
Het concept voor de Caravannen! Actief weken is eenvoudig. We reserveren een plek, soms ook op een overnachtingscamping onderweg, we bieden ter plekke vrijblijvend enkele activiteiten aan en dat is het. Caravanners hechten aan vrijheid: die bieden wij, met toch de zekerheid van enkele gelijkgestemden in de buurt, aldus Laros. De meeste deelnemers vinden dit een ideale manier om kennis te maken met bijvoorbeeld wintersporten met de caravan, een onbekende streek of wellicht een nieuwe hobby. Alle activiteiten worden begeleid door initiatiefnemer Willem Laros.

Informatie
Informatie over de Caravannen! Actief staat vier keer per jaar in het magazine Caravannen!. De meest actuele informatie is steeds te vinden op de site www.willemlaros.com.