Triple P gaat partnership aan met Juniper Networks

Triple p n.v.

PERSBERICHT

Triple P gaat partnership aan met Juniper Networks

Vianen, 12 december 2005 - Triple P heeft haar portfolio uitgebreid door deel te nemen aan het Juniper Networks Partner programma. Triple P wordt hierdoor value added reseller van de routing en security oplossingen van Juniper Networks.

Het partnership van Juniper sluit aan op de strategische keuze van Triple P om de focus op data- en telecommunicatie oplossingen te versterken. Triple P concentreert zich hierbij op de belangrijke marktleiders. Dit stelt Triple P in staat om haar klanten met meer kennis te bedienen.

Triple P zal de routing oplossingen van Juniper met name positioneren bij Service Providers. Volgens Arie Mudde, Business Unit Manager van Triple P, is in dit segment een groeiende vraag naar oplossingen met hoge performance en beschikbaarheid: 'Tot nu toe was ons aanbod naar de Service Providers meer gericht op het verkrijgen van toegang tot het netwerk. Met Juniper's infrastructuurportfolio kunnen we nu ook de kern van het netwerk van de Service Provider voorzien van routing technologie', aldus Mudde.

De security oplossingen van Juniper zullen voornamelijk in de zakelijke markt worden aangeboden. Juniper heeft dit segment als een strategische groeimarkt bestempeld en positioneert Triple P als één van de weinige partijen in Nederland die zulke ambities waar kan maken.

Gert-Jan Schenk, EMEA vice president of Channels, van Juniper Nederland zegt hierover: 'Triple P heeft de afgelopen jaren bewezen in staat te zijn om hoogwaardige beveiligingsoplossingen te realiseren in de zakelijke markt. Met de uitbreiding van Juniper in haar portfolio zal de prijs/prestatie verhouding van Triple P's aanbod aanzienlijk verbeterd worden. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen dat Triple P ons zal helpen verdere groei te realiseren in de Nederlandse markt.'

Over Triple P

Triple P (Other OTC: TPPPF) ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten.
Deze publicatie bevat toekomstgerichte informatie. Deze informatie is gebaseerd op de huidige verwachtingen, inclusief het voornemen de registratie van haar aandelen te beëindigen en de potentiële markt voor haar aandelen na beëindiging van de registratie. Gegevens die in dit bericht zijn opgenomen en geen betrekking hebben op historische feiten, dienen te worden beschouwd als verwachtingen voor de toekomst. Zonder een volledige opsomming te geven, wordt met het gebruik van de volgende woorden of soortgelijke bewoordingen toekomstgerichte informatie aangegeven: 'denkt', 'anticipeert', 'verwacht', 'neemt voor' , 'voorziet'. De daadwerkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de besluiten van 'market makers'; de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden; het totale bedrag aan ontslagvergoedingen en andere noodzakelijke kosten voor het afronden van de reorganisatie en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Contact

Triple P Nederland B.V.
Dick Goettsch
Postbus 245
4130 EE VIANEN
Nederland

Tel: + 31 347 353168
Fax: + 31 347 353666

e-mail: triplepinfo@triple-p.nl
www.triple-p.nl