Ingezonden persbericht


Autodesk reikt Partner Awards Benelux 2005 uit

Barendrecht, 12 december 2005 - Autodesk heeft de Partner Awards Benelux 2005 uitgereikt. Deze onderscheidingen staan symbool voor de prestaties die Autodesk-resellers het afgelopen jaar op verschillende gebieden hebben geleverd. De CADAC Group ontving de award voor 'Best Performing Autodesk Partner Benelux' en is daarmee de reseller die zich in de Benelux heeft onderscheiden met de beste overall omzetcijfers. De CADAC Group toont deskundigheid op het gebied van bouwkunde, werktuigbouw en infrastructuur, de drie verticale segmenten waarbinnen Autodesk actief is. Bij de uitreiking die plaatsvond in de Beekse Bergen waren 150 vertegenwoordigers van de 45 Autodesk Authorized Resellers aanwezig. In totaal werden awards in negen verschillende categorieën uitgereikt.

Country Manager Gauthier Van Daele die de awards uitreikte: "De relatie met onze resellers vinden we uitermate belangrijk. Samen met hen zorgen we dat de Autodesk-oplossingen bijdragen aan het succes van onze gezamenlijke klanten. Dat heeft geresulteerd in het meest succesvolle jaar ooit in de Benelux. Dat succes is mogelijk omdat we samen met de resellers aandacht besteden aan de ijzersterke combinatie van de wereldstandaardpakketten van Autodesk met een lokale invulling op het gebied van advies, trainingen en maatwerk. De belangrijkste evolutie die het Autodesk-resellerkanaal heeft doorgemaakt, is een specialisatie van kennis en deskundigheid in de specifieke uitdagingen van elk van de drie marktgroepen waarbinnen we actief zijn. De awards zijn een waardering voor de inzet van onze resellers op deze gebieden."

Er zijn awards uitgereikt aan de volgende resellers:
* CADAC Group kreeg de beste overall waardering en ontving de award voor 'Best Performing Autodesk Partner Benelux'. De reseller ontving ook de award voor 'Best Performing Autodesk Manufacturing Partner Benelux'.
* Technosoft was dit jaar de snelste groeier en ontving daarvoor de award voor 'Best Growth Performance Autodesk Partner Benelux'.
* Greenock realiseerde de hoogste omzet op basis van subscription en ontving de award voor 'Best Growth Performance Autodesk Subscription Sales Autodesk Partner Benelux'. Ook ontving de reseller de award voor 'Strongest Growth Rate Autodesk Building Partner Benelux'.
* Cad Service haalde de meeste nieuwe klanten binnen en kreeg daarvoor de award voor 'Best Growth Performance New License Sales Autodesk Partner Benelux'.
* CAAA ontving de award voor 'Best Performing Autodesk Building Partner Benelux'.
* Itannex was binnen de bouwsector de partner met het hoogste groeipercentage en kreeg daarvoor de award voor 'Strongest Growth Rate Autodesk Building Partner Benelux'.
* Geo-IT ontving de award voor 'Best Performing Autodesk Civil 3D Partner Benelux'. Over Autodesk

Autodesk werd opgericht in 1982 en is de belangrijkste leverancier van software voor technisch ontwerpen en digitale content. Autodesk biedt oplossingen voor professionals in architectonisch ontwerpen, geografische informatiesystemen (GIS), werktuigbouwkundig ontwerpen, digitale media en mobiele datadiensten. Door vooruitstrevende producten en diensten aan te bieden, kunnen klanten van Autodesk hun digitale gegevens optimaal creëren, beheren en gebruiken gedurende de looptijd van een project. Meer informatie over het bedrijf en de producten is te vinden op www.autodesk.nl.

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Autodesk Benelux

Sjoerd Lazeroms

Telefoon: 0180 69 10 00

E-mail: sjoerd.lazeroms@autodesk.com

P&B Communicatie

Anne-Marie Brouwer

Telefoon: 0345 68 27 34

E-mail: anne-marie@penb.nl