Persberichten maandag 12 december

's-Hertogenbosch 12-12-2005

Fietser gewond bij ongeval

s-Hertogenbosch Zondagmiddag is een 56-jarige man uit s-Hertogenbosch bij een ongeval gewond geraakt. De man fietste over de Larenweg in s-Hertogenbosch. Op de kruising met de Maaspoortweg is de man door rood gereden. Op de kruising werd hij aangereden door een auto, bestuurd door een 27-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch. De man is met een open beenbreuk overgebracht naar een ziekenhuis.

Man aangehouden voor mishandeling

Rosmalen Zondagmiddag is een 34-jarige man uit Vinkel aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een voetbalkantine in Rosmalen een 43-jarige man uit die plaats een kopstoot te hebben gegeven. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden voor bedreiging

Heusden In de nacht van zondag op maandag is een 37-jarige man uit Waalwijk aangehouden. De man bedreigde een 41-jarige man uit Heusden in een horecagelegenheid aan de Breestraat in Heusden met de dood. Ook pleegde hij daar vernielingen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Gordelcontrole

s-Hertogenbosch Maandagmiddag is een gordelcontrole gehouden op de Kooikersweg in s-Hertogenbosch. Totaal 26 personen werden bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden.

Rijden met ontzegging

Venhorst Zondagmiddag werd op de Statenweg in Venhorst een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek, dat de 26-jarige bestuurder uit Erp met de auto reed terwijl de rechter hem de rijbevoegdheid had ontzegd. Tegen de man is hiervoor proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

s-Hertogenbosch Zondagavond is op de Prins Bernhardstraat in s-Hertogenbosch een 45-jarige vrouw uit Tilburg bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg ze ook een rijverbod van 3 uur.

-----
Sint Michielsgestel In de nacht van zondag op maandag werd op de Molenbergstraat in Sint Michielsgestel een 52-jarige man uit die plaats voor hetzelfde feit bekeurd. Ook hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

-----
Uden Zondagmiddag is op de Industrieweg in Uden een 46-jarige vrouw uit Heesch voor hetzelfde feit bekeurd. Naast de bekeuring kreeg ze een rijverbod van 1 uur.

-----
Uden Even later die zondagmiddag werd op dezelfde weg een 40-jarige vrouw uit Erp bekeurd voor hetzelfde feit. Ook zij kreeg een rijverbod van 1 uur.

-----
Veghel Zondagavond werd op de Udenseweg in Veghel een 27-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een snorfiets terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 3 uur.

Vrouw gewond bij ongeval

Heeswijk Dinther Maandagmorgen is een 18-jarige vrouw uit Berlicum bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt. De vrouw reed met haar auto over de Gouverneursweg in Heeswijk Dinther. In een flauwe bocht is ze waarschijnlijk de macht over het stuur verloren, waardoor ze tegen een langs de weg staande boom is gereden. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.