Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, december 2005

Mieke van Londen stapt over naar Veritate Nederland

Mieke van Londen (36) is per 1 november jl. aangesteld als accountmanager bij Veritate Nederland B.V. Binnen deze functie zal zij zich concentreren op de branche Uitgeverijen/Media.

Van Londen deed ruime sales- en marketing ervaring op bij onder andere Reed Business Information, Audax, G+J Uitgevers en Het Financieele Dagblad. Als verantwoordelijke voor communicatie heeft zij momenteel zitting in de AMMA-commissie (Annual MWG Media Awards). AMMA is een initiatief van de MWG vereniging voor commerciële communicatie.

Over Veritate Company
Als full-service adviespartner helpt Veritate Company inmiddels ruim honderd bedrijven - waaronder KPN, Wolters Kluwer en Fortis - meer rendement te halen uit e-marketing: het (digitaal) aangaan, onderhouden en uitbouwen van contacten met relaties of doelgroepen. Veritate geeft haar opdrachtgevers strategisch advies en ontwikkelt concepten voor bijvoorbeeld digitale nieuwsbrieven of direct e-mail- en sms-campagnes. Daarnaast levert zij de applicatie Tripolis, een compleet e-mail outboundsysteem. De oprichters van Veritate stonden eerder aan de wieg van succesvolle bedrijven als de nieuwssite NU.NL, Netdirect Direct Marketing en MailMedia. www.veritate.com