Koninklijke BAM Groep

Persbericht

Dit is een gezamenlijke openbare mededeling van Koninklijke BAM Groep nv ("Koninklijke BAM Groep"), Terra Amstel B.V. ("Bieder") en AM N.V. ("AM"). Deze mededeling en gerelateerde informatie vertegenwoordigen geen openbaar bod om aandelen en/of warrants AM te kopen, noch een verzoek van een bod om aandelen en/of warrants AM te verkopen. Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Japan of Italië.

Bunnik en Nieuwegein, 12 december 2005

Koninklijke BAM Groep en AM maken goede vorderingen met voorbereidingen voor aanbevolen openbare biedingen

Koninklijke BAM Groep en AM bevestigen, dat bij de voorbereidingen voor de aanbevolen openbare biedingen door Koninklijke BAM Groep, middels haar groepsmaatschappij Terra Amstel B.V., op alle uitstaande aandelen AM voor een bedrag van EUR 10,15 per aandeel in contanten en op alle uitstaande warrants AM voor een bedrag van EUR 2,30 per warrant, goede voortgang is geboekt.

In navolging op het gezamenlijke persbericht van Koninklijke BAM Groep, Bieder, AM en MSREF op 10 november 2005, maken Koninklijke BAM Groep, Bieder en AM gezamenlijk bekend, dat de voorbereidingen voor de voorgenomen openbare biedingen goed zijn gevorderd. Een aantal voorwaarden met betrekking tot de verkoop van AM Development B.V. is nog niet vervuld. Deze voorwaarden moeten zijn vervuld, voordat Bieder de openbare biedingen zal uitbrengen. Bieder en AM verwachten dat op korte termijn aan deze voorwaarden zal zijn voldaan en Bieder is voornemens uiterlijk vrijdag 23 december 2005, of zoveel eerder als mogelijk, de aanbevolen biedingen uit te brengen.

Dit is (mede) een openbare mededeling ingevolge artikel 9g lid 1c van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Noten voor de redactie:

Dit persbericht is gepubliceerd in het Nederlands en in het Engels. De Nederlandse versie prevaleert boven de Engelse versie.

Meer informatie:
Koninklijke BAM Groep nv
Arno C. Pronk, directeur public relations, telefoon +31 (0)30 659 86 21

AM N.V.
Michel Westbeek, directeur in- en externe communicatie & investor relations, telefoon +31 (0)30 609 72 52

Zie ook www.bam.nl en www.ameurope.com