Politie Zeeland


---

W-7508-2005 Aanrijding op A58
Omstreeks 15.19 uur vanmiddag heeft op de A58, ter hoogte van Arnemuiden, een aanrijding plaatsgevonden.
Een 22-jarige vrouw uit Heinkenszand wilde, in haar personenauto, een andere auto inhalen. Zij zag hierbij echter een auto over het hoofd die al naast haar reed, en die haar dus aan het inhalen was. De 22-jarige schrok hiervan en gaf ineens een ruk aan haar stuur. Hierdoor begon haar auto te slingeren en botste tegen de middenvangrail aan en vervolgens werd haar auto gelanceerd. De auto sloeg over de kop en belandde in de rechterberm/sloot. Tijdens de "slinger" werd de auto die eerder naast haar reed, die werd bestuurd door een 54-jarige man uit Breda, geraakt. Ook deze auto kwam tot stilstand in de rechterberm. Zowel de 22-jarige vrouw als de beide inzittenden van de auto uit Breda (de 54-jarige man en een 35-jarige man ook uit Breda) zijn ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn weggesleept door een takelbedrijf. Hierdoor werd een rijstrook van de A58 tijdelijk afgesloten. Even na vier uur vanmiddag werd de rijstrook weer vrijgegeven voor het overige verkeer.

W-7509-2005 Beroving
In de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen is gisteravond rond 23.00 uur een 61-jarige Vlissinger beroofd.
De man liep door bovengenoemde straat toen zijn jas werd uitgetrokken door drie personen. Uit zijn jas werden twee gsms weggehaald en een portemonnee met een geldbedrag van enkele honderden euro's. De drie personen betroffen negroide mannen. Verdere signalementen zijn niet bekend. De Vlissinger kreeg ook nog een klap in het gezicht voordat zijn belagers zich uit de voeten maakten.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland