AXA Verzekeringen

Negen nieuwe accountmanagers voor AXA 12 december 2005

De buitendienst van AXA is onlangs versterkt met negen junior accountmanagers. Vorige week ontvingen zij de sleutel van hun nieuwe bedrijfsauto uit handen van directeur verkoop Tom van der Geer en Marcel Scharrenburg van Autobedrijf Ekris Utrecht op het circuit van Zandvoort.

Succes voor accountmanagers

Deze accountmanagers zijn als Sales Trainee begonnen bij AXA. Zij zijn geselecteerd op hun commerciële vaardigheden en hebben een intensief trainings- en opleidingsprogramma van negen maanden doorlopen. Tijdens de opleiding werd er onder andere stage gelopen bij het met AXA samenwerkende intermediair.

Het opleidingstraject sluit naadloos aan op de Goodlife®rente-actie, waarmee de accountmanagers ervaring opgedaan hebben in de expiratiemarkt. En niet zonder succes! Inmiddels is door deze groep al ruim 7,8 miljoen gesloten!

Van links naar rechts: Onno Snepvangers, Joshua Schrijvers, Zafer Akar, Claudia v.d. Kuil, Tom van der Geer (Directeur Verkoop), Susanne Bruekers, Jørn Andriessen, Serkan Geçimli en Joerie Schaap. Kevin Danes staat niet op deze foto.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en services, met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de projecten van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft momenteel AXA 50 miljoen klanten, 112.000 werknemers en intermediairs, 72,2 miljard euro omzet en 2,5 miljard euro nettowinst over het jaar 2004. In 2004 stond de AXA Groep 13e in de Fortune-lijst van 's werelds grootste ondernemingen.

Disclaimer