IMail Secure Server 2006 en ICS 2006

Ipswitch biedt een vernieuwde Web Interface met belangrijke Security Upgrades voor zijn IMail en ICS/IM oplossingen

HOOFDDORP, 20051212 -- 12 december 2005 ­ IMail Secure Server is zowel voor het MKB als grote organisaties een betaalbaar alternatief voor de hoge 'Exchange' kosten. IMail Secure Server is inclusief Anti-Spam en Symantec Anti-Virus bescherming.


Als wereldwijde leverancier sinds 1995 van email oplossingen voor zowel het MKB als grote organisaties komt Ipswitch met de volgende generatie email software: IMail Secure Server en Collaboratie Software: de Ipswitch Collaboration Suite (ICS) beschikbaar in 25, 100, 250, 1.000 en Unlimited user versies.
De messaging en collaboratie producten van Ipswitch omvatten nu Ipswitch IMail Server 2006, IMail Server 2006 Secure Edition en Ipswitch Collaboration Suite 2006 Premium en Standaard Editie, alle vier met een scherpe prijs/prestatie verhouding, schaalbaar en aantoonbare lagere Total Cost of Ownership dan alternatieven. De Ipswitch IMail Server 2006 Secure Editie en de ICS 2006 Premium Editie komen standaard met geintegreerde bescherming tegen spam, phishing aanvallen en virussen.

Vandaag, verzenden en ontvangen wereldwijd meer dan 60 miljoen eindgebruikers miljarden e-mailberichten welke gebruik maken van de bekroonde producten van Ipswitch. "Met deze nieuwe producten zijn," volgens de vice-president van Ipswitch Inc., Alex Neihaus, "de eindgebruikers en de beheerders beide winnaars: de eindgebruikers kunnen hun standaard email client blijven gebruiken en de beheerders kunnen dure en moeilijk onderhoudbare systemen vervangen door de snelle en schaalbare technologie van Ipswitch." Beide groepen, voegde hij toe, hebben ook voordeel omdat deze oplossingen meegroeien met het MKB. "De alternatieven, zoals Microsoft Small Business Server," vervolgt Neihaus, "worden beperkt door de licentie welke maar tot 75 gebruikers gaat, waarna de onderneming verplicht wordt tot een dure conversie naar veel te zware servers. Voor het MKB, waarvan vele toch snel groeien, is dit een enorme beperking en een operationele risico welke men liever vermijdt."

De mogelijkheden van de nieuwe producten.

Alle vier de nieuwe producten kenmerken zich door veiligheid, anti-spambescherming en een e-mailserver met webmail en listserver. Alle hebben een volledig vernieuwde en verbeterde Webinterface welke door Ipswitch voor flexibiliteit en veiligheid opnieuw is ontworpen. Het Webinterface heeft een volledig nieuwe Webcliënt met uitgebreide tekstbewerking, contactbeheer (in ICS) en ondersteuning voor diverse browsers. Verder is er één enkele Webinterface voor het onderhoud van zowel IMail als ICS. De verbeteringen betreffende de veiligheid welke door Ipswitch voor alle producten worden ontwikkeld bevatten oplossingen die zowel zogenaamde Denial of Service (Dos) aanvallen ontdekken als tegenhouden. Alle producten bevatten tevens een Service Agreement voor 12 maanden.
ICS 2006 Standaard Editie en Ipswitch IMail Server 2006 zijn basisconfiguraties, zonder geavanceerde anti-spam en anti-virus bescherming, speciaal voor het MKB ontwikkeld welke hun eigen anti-spam en anti-virus oplossingen willen toevoegen.

Ipswitch IMail Server 2006 Secure Edition: Robuuste, betrouwbare en veilige e-mail service.

Speciaal voor bedrijven die een betrouwbare e-mailservice vrij van spam en virussen nodig hebben, combineert de IMail Server 2006 Secure Editie een robuuste e-mailserver met bescherming tegen e-mailgevaren zoals spam en virussen. Door de standaard e-mail server te combineren met de carrier-grade anti-virus bescherming van de Symantec® Scan Engine en taal-afhankelijke, automatisch bij te werken anti-spamtechnologie van Mail-Filters bereikt dit product een nieuwe dimensie van geïntegreerde bescherming voor bedrijfskritische e-mail systemen. De keus van Ipswitch voor Mail-Filters anti-spamsysteem is gebaseerd op een unieke combinatie van machine en menselijke intelligentie die 95% van spam afvangt en valse positieven tot enkel één in 400.000 berichten vermindert. Het Mail-Filters gegevenscentrum plaatst de bijgewerkte "Bullet Signatures" in het IMail systeem iedere 15 minuten, waarmee beheerders de meest recente en krachtigste anti-spambescherming hebben zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

De nieuwe mogelijkheden van de Ipswitch Collaboration Suite, Premium en Standaard editie.

Beide ICS edities van Ipswitch bieden een krachtige, schaalbare, op standaards gebaseerde messaging en groepssamenwerking met overal toegang tot e-mail en beheer via iedere standaard Internetbrowser. Inclusief Secure Instant Messaging, groepsagenda en planning en integratie met Outlook mappen. Met de Ipswitch Collaboration Suite 2006 Premium Editie biedt SCOS Software geïntegreerde op standaards gebaseerde bescherming aan tegen spam, phishing aanvallen en virussen gebruikmakend van de Symantec Scan Engine Anti-Virus technologie en de Mail-Filters taal-afhankelijke, automatisch bijgewerkte anti-spamtechnologie.
Nieuw in ICS 2006 is de verbeterde aanwezigheidsmelding. De aanwezigheidsmelding biedt gebruikers van asynchrone communicatiemiddelen - zoals e-mail ­ de mogelijkheid om te weten wanneer iemand anders beschikbaar en online is. Er zijn eveneens Smart tags toegevoegd aan Instant Messaging (IM). Deze laten gebruikers zien wie beschikbaar is en biedt de mogelijkheid om IM's te versturen vanuit iedere smart tag compliant applicatie, zoals Microsoft Office. Ook nieuw aan het product is een Web Adressenboek welke synchroniseert met Microsoft Outlook. Dit betekent dat de contacten in een Outlook adresboek automatisch beschikbaar zijn in Web Messaging en omgekeerd.

Nieuwe licentieprijzen.

De prijzen voor nieuwe licenties welke hier vermeld worden, zijn gebaseerd op een configuratie van 25 tot een onbeperkt aantal gebruikers. Bestaande Imail en ICS gebruikers ontvangen significante upgrade kortingen. Voor meer prijsinformatie, gaarne contact opnemen met SCOS Software bv

ICS 2006 Premium, incl Symantec AntiVirus en AntiSpam: ¤ 1346,00 (25) tot ¤ 7646,00 (Unl.)

ICS 2006 Standard Edition ¤ 1166,00 tot ¤ 4496,00

IMail Server 2006 Secure, incl Symantec AntiVirus en AntiSpam: ¤ 1256,00 (25) tot ¤ 6296,00 (Unl.)

IMail Server 2006 ¤ 626 tot ¤ 2696
Alle prijzen excl. BTW

Voor inlichting:
SCOS Software bv
tel. 023 5685615
info@scos.nl




Ingezonden persbericht