Navigeer door heel West-Europa met nieuwe kaarten van TomTom

TomTom breidt zijn kaartaanbod uit met een naadloze kaart van West-Europa, beschikbaar op een geheugenkaart en als download

Amsterdam, 12 december 2005 -- TomTom, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, biedt klanten van de TomTom GO, TomTom GO 300, TomTom GO 500, TomTom ONE en TomTom RIDER de gelegenheid om een enkele geheugenkaart aan te schaffen met daarop de kaart van heel West-Europa. Deze kaart beslaat 18 landen en maakt een naadloze navigatie van deur-tot-deur mogelijk, van Amsterdam tot Parijs of Rome, zonder van kaart te hoeven wisselen. Voor een prijs van slechts ¤249 kan iedereen genieten van de vergezichten en geluiden van heel West-Europa. Stop de geheugenkaart gewoon in het navigatiesysteem, ga op reis en TomTom zorgt ervoor dat het nu nog makkelijker is om van A naar B te navigeren.

'We streven er voortdurend naar om onze klanten de snelste, veiligste en gemakkelijkste manieren te bieden om te reizen. Door ons aanbod uit te breiden met een naadloze kaart van West-Europa, zorgen we ervoor dat het navigeren nog soepeler verloopt. Perfect voor vakanties in Europa en voor iedereen op zakenreis. Het is niet nodig om extra kaarten te kopen, gebruikers kunnen gewoon in hun auto of op de motor stappen en meteen aan de reis beginnen', zegt Harold Goddijn, chief executive van TomTom.

TomTom PLUS portfolio uitgebreid met nieuwe kaartdownloads TomTom heeft ook zijn PLUS-pakket uitgebreid met een service voor het downloaden van kaarten. Klanten kunnen aanvullende regionale en grensoverschrijdende kaarten downloaden van de TomTom-website op hun huidige of op een nieuwe geheugenkaart. De beschikbare kaarten zijn compatibel met de TomTom GO-reeks, TomTom ONE, TomTom RIDER, TomTom MOBILE 5 en TomTom NAVIGATOR 5. De kaarten zijn concurrerend geprijsd en variëren van land tot land. De prijzen beginnen bij ¤39,95. Beide aankondigingen laten het commitment van TomTom aan zijn klanten zien. Het bedrijf blijft de beste en meest geïntegreerde navigatiesystemen leveren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Over TomTom
TomTom NV is een toonaangevende aanbieder van persoonlijke navigatieproducten en --diensten voor de consumentenmarkt. Alle producten van TomTom worden ontwikkeld met de nadruk op innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak en toegevoegde waarde voor de consument. TomTom biedt onder andere alles-in-één navigatieapparatuur aan, waarbij klanten het product meteen 'uit de doos' kunnen gebruiken. Daarnaast worden ook navigatiesoftwareproducten aangeboden die geïntegreerd kunnen worden met apparatuur van derden, bijvoorbeeld PDA's en smartphones. Het aanbod van producten en diensten van TomTom omvat onder meer de gerenommeerde TomTom GO familie van geïntegreerde navigatieapparatuur, de TomTom ONE, TomTom Navigator software voor PDA's, TomTom MOBILE navigatiesoftware voor Smartphones, TomTom Plus, een informatie- en dienstenpakket voor de TomTom navigatieproducten en het Webfleet-platform van Datafactory, voor 'Tracking & Tracing'-diensten. TomTom werd opgericht in 1991 in Amsterdam en heeft kantoren in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Taiwan. De producten van TomTom worden zowel via een netwerk van top retailers in 20 landen als online verkocht. Voor nadere informatie verwijzen wij naar onze website: www.tomtom.com.



Ingezonden persbericht