Ingezonden persbericht

Singles zoeken en boeken online via Singo

DELFT, 20051212 -- Singo! is een unieke online zoekmachine voor reislustige singles. Op www.singo.nl kan men zoeken in het reisaanbod van singlereizen, doorklikken naar een specifieke reis en in veel gevallen direct boeken.


Steeds meer mensen gaan alleen op vakantie en zoeken hiervoor op internet naar een geschikte singlereis. De reiziger die op internet zoekt naar een reis die aansluit op zijn persoonlijke voorkeur, kan deze vaak moeilijk vinden. Er is voldoende aanbod, maar dat is verspreid over uiteenlopende reisorganisaties. Met Singo! kun je zoeken op verschillende criteria, zoals periode, leeftijd en soort reis. Singo! brengt het aanbod van reisorganisaties op een overzichtelijke manier bij de reiziger en helpt singles samen op weg.

Ook voor reisaanbieders is Singo! interessant. Reisorganisaties moeten soms groepsreizen voor alleengaanden afgelasten wegens te weinig deelnemers. Via Singo! kunnen reisorganisaties hun reizen direct aanbieden bij de juiste doelgroep - zo'n 2,5 miljoen singles in Nederland! Helemaal gratis.

Kortom: zowel de singles als reisorganisaties hebben baat bij Singo!
Singo! is aanwezig op de Vakantiebeurs, die wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van 11 t/m 15 januari 2006. Zoek ons op in het Single Paviljoen, Hal 7, standnummer F113.




Ingezonden persbericht