Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Het Philips AMeezing Concert is uitverkocht!

De 20.000 kaarten voor het Philips AMeezing Concert, dat zondag 18 december aanstaande plaatsvindt in het Gelredome, zijn helemaal op! Na het grote succes van vorig jaar organiseert Philips wederom dit concert waarbij maar liefst 20.000 mensen met z'n allen meezingen met de ultieme meezingers in het Gelredome. Het showbizzkoppel Bastiaan en Tooske Ragas presenteert, een aantal bekende Nederlandse artiesten maar ook lokale artiesten zorgen voor een unieke concert.

De artiesten die optreden zijn: Do, Loïs Lane, Intwine, Peter Koelewijn, Erik Corton, Berget Lewis, Lange Frans & Baas B, Willeke Alberti, Henk Westbroek en Albert West. Daarnaast brengt een tiental lokale artiesten zoals Ed Struijlaart uit Den Haag, Bernd van Sanden uit Tilburg en Jelle uit Amersfoort een medley van meezingers ten gehore. De teksten van de nummers zullen voor het publiek te lezen zijn, zodat iedereen naar hartelust mee kan zingen.

De kaarten voor het Philips AMeezing Concert waren te krijgen door een Philips product te kopen gedurende de grote Philips AMeezing Promotiecampagne t/m 8 december 2005. Daarnaast kon je kaartjes kopen via de bekende verkoopadressen van TicketBox voor ¤ 38,25.

Uitnodiging

Wij nodigen u uit om het concert bij te wonen om er verslag van te kunnen doen. Het programma voor de pers ziet er als volgt uit:

18.30 Deuren Gelredome open: inloop publiek
18.30 - 19.00 Pers melden bij de gastenbalie bij de hoofdingang van het Gelredome
20.00 - 22.00 Concert

Mocht u artiesten willen interviewen voor of tijdens het concert dan moet u dat van te voren aangeven zodat we kunnen kijken of dit ingepland kan worden.

Aanmelden is verplicht dus graag uw reactie sturen naar: Olivia Smulders (olivia.smulders@idtv.nl), telefoon 06-29 344 552.

###