Digitale Gemeente Houten

Rotondes op De Staart weer open voor verkeer

maandag 12 december 2005 - Bron: Gemeente Houten

Nieuwe bypass is nog niet in gebruik

Afgelopen twee weekenden is er gewerkt aan de rotondes op De Staart. De extra afslagstrook is gerealiseerd, zodat er een betere doorstroming mogelijk is. Voor een verhoging van de veiligheid zijn er middengeleiders aangebracht op de weg tussen de rotondes. De bypasses, extra rijbanen buiten de rotonde om, worden voor de kerst opengesteld. De afrondende werkzaamheden aan de bypasses zorgen niet meer voor een volledige afsluiting van de rotondes. De gemeente Houten bedankt de weggebruikers voor het getoonde begrip tijdens de afsluitingen van de rotondes.

De extra afslagstrook zorgt ervoor dat het verkeer (vanaf de carpoolplaats, Heemstede, golfbaan, Kasteel Heemstede of uit Utrecht van de A27) in één keer linksaf kan, zonder te moeten kruisen met andere rijbanen. Dit bevordert de doorstroming. De bypass zorgt er straks voor dat het verkeer in één keer rechtdoor kan, zonder rekening te hoeven houden met ander verkeer op de rotonde.

Meer informatie
Voor actuele informatie over wegwerkzaamheden in Houten, verwijzen wij u door naar de website van de gemeente.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).