3 e persbericht van maandag 12 december 2005

Eindhoven 12-12-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fiets van vrouw afgenomen

In het fietstunneltje tussen de Generaal Pattonlaan en de Aeneaslaan is maandag tussen 13.00 en 13.30 uur de fiets van een 51-jarige Eindhovense vrouw afgenomen. Een man duwde haar van de fiets en sloeg en schopte haar. Toen zij haar fiets weer terug wilde pakken gooide hij haar weer tegen de grond en schopte en sloeg haar opnieuw. De man ging er op de fiets vandoor. In haar fietstassen zat haar tas met portemonnee. De vrouw had verschillende verwondingen in het gezicht. De dader is een man in de leeftijd van 20 à 25 jaar oud, verzorgd uiterlijk, donker kort recht haar, 1.70 tot 1.75 m groot. Hij droeg een donkere jas en een spijkerbroek.

Eindhoven: Busbaanrijders bekeurd

Op de Zanddreef en Grasdreef zijn maandag tussen 15.15 en 16.30 uur elf bestuurders bekeurd. Zij reden over de busbaan.

Helmond: Man verdacht van stalking

In zijn woning in Helmond is maandagmorgen een 47-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij in de afgelopen maanden regelmatig een 38-jarige vrouw uit Helmond heeft lastiggevallen. Hij schold haar op straat uit en volgde haar steeds. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Someren: Snelheidscontrole

Maandag tussen 12.00 en 15.25 uur is op de Provincialeweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 1014 passanten reden er 93 te hard. De snelste reed 117 km/u. 50 is toegestaan.

Gemert: Trilmachine gestolen

In het afgelopen weekend is vanuit een container op een bouwplaats aan de Sportlaan een trilmachine weggenomen. De machine is eigendom van een Helmonds stratenmakerbedrijf. De container is met een valse sleutel open gemaakt.