Digitale Gemeente Houten

Kerst in Het Kruispun

maandag 12 december 2005 - Bron: Het Kruispunt

In verband met de Kerstdagen worden er in Het Kruispun , Het Spoor 51 diverse activiteiten georganiseerd. Inwoners van Houten worden van harte welkom geheten aan deze Kerstactiviteiten deel te nemen. Iedereen die de geboorte van Gods Zoon wil vieren is welkom bij de volgende bijeenkomsten. Het zijn inspirerende bijeenkomsten rond verschillende Kerstthemas.

Kerststress

Een avond speciaal voor jongeren en ouders op woensdag 21 december a.s. om 19.30 uur . De dramagroep The Moving Message zal een gevarieerd programma met de titel Kerststress opvoeren. De dramagroep laat de betekenis van kerst zien door middel van muziek, dans en mime. TMM is een groep enthousiaste twintigers, voornamelijk studenten, die het evangelie op een enthousiaste en aansprekende manier willen uitdragen. Iedereen en vooral jongeren zijn hartelijk welkom. Neem vriend en vriendin mee... !

Kerstnachtzang met Njoy

Een avond voor alle inwoners van Houten die met en voor elkaar willen zingen van de geboorte van de Here Jezus. De kerstzang is op zaterdag 24 december om 22.00 uur. Het belooft een bijzondere avond te worden over een heel bijzonder Kind. Deze avond kunt u ook bijwonen als u wel een wat meer van Kerst en de viering ervan wilt weten. U bent hartelijk welkom! Er is samenzang en bijbellezing. Ook zal het inmiddels in Houten bekende Gospelkoor Njoy delen uit de Young Messiah zingen. Dit koor onder leiding van Piet Noort zal meehelpen om de bijbelse boodschap op muzikale en indringende wijze te laten horen.

Kerkdiensten met gezinskerstfeest

Op Kerstdag, zondag 25 december a.s. is ieder die het wil van harte welkom in de kerkdienst die om 09.30 uur begint. Tijdens deze dienst hoort u de boodschap van God die zijn Zoon gaf voor een wereld verloren in schuld en hoe blij mensen daarmee kunnen zijn. Zondagmiddag hebben we een speciale dienst voor gezinnen met kinderen. Die dienst begint om 16.30 uur en na de uitleg van de bijbel zal er een kerstmusical opgevoerd worden die gemaakt is door Elly en Rikkert Zuiderveld. De boodschap en de uitleg van de betekenis van kerst gaan zo hand in hand. Maak het mee, ieder is hartelijk welkom!

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).