Ingezonden persbericht

Basisverzekeringwijzer.nl vergelijkt zorgverzekeringen

Van de meeste zorgverzekeraars

IJSSELSTEIN, 20051212 -- De site www.basisverzekeringwijzer.nl vergelijkt gratis en objectief de premie van de grootste zorgverzekeraars. De consument kan vergelijken op basis van de premie en op voorwaarden. Volgens de consumentenbond kan het vergelijken van de vele zorgverzekeraars veel geld opleveren omdat er grote verschillen zijn tussen de verzekeraars.


Basisverzekeringwijzer.nl wil voor de bewuste consument een betrouwbare partner zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. Basisverzekeringwijzer.nl heeft in samenwerking met scanworks een site opgezet waarbij zoveel mogelijk data van de verschillende zorgverzekeraars is verzameld.

Op basis van deze data wil Basisverzekeringwijzer.nl de consument een volledig objectief en onafhankelijk advies geven dat geheel is afgestemd op zijn/haar persoonlijke situatie.

Basisverzekeringwijzer.nl is een onderdeel van Assurantiekantoor Diks.'Op dit moment is het voor de consument heel lastig de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Daar is nu een einde aan gekomen'. Aldus Marc Diks, een van de directeuren van Assurantiekantoor Diks.

De zorgverzekering is online af te sluiten bij de verzekeraars waarmee Assurantiekantoor Diks een overeenkomst heeft.