Spectaculaire Last Minute Shopping bij Trends & Trade

Trendy groothandelscentrum in Venlo houdt uitverkoop najaarsassortiment met kortingen tot 75%

VENLO, 20051111 -- Trends & Trade Venlo houdt maandag 12 en dinsdag 13 december Last Minute Shopping met spectaculaire voordelen. Het najaarsassortiment wordt verkocht met kortingen van 25% tot 75%. De uitverkoop duurt tot en met eind december. Maar wie nog snel de beste aanbiedingen wil meenemen, heeft 12 en 13 december de eerste keuze. Het gaat in totaal om enkele honderden pallets zeer interessante trendy aanbiedingen. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Trends & Trade Venlo.


Met Last Minute Shopping sluit Trends & Trade Venlo het succesvolle jaar 2005 af. Direct na de jaarwisseling wordt het groothandelscentrum ingericht met het nieuwe voorjaarsassortiment. De eerste show voor 2006 staat gepland op maandag 13 en dinsdag 14 februari: de Voorjaarsshow. Kruist u ook alvast maandag 3 en dinsdag 4 april aan in uw agenda. Dan zijn de Trendy Tuindagen met prachtige exposities en diverse demonstraties.

Themadagen groot succes
De themadagen van het trendy groothandelscentrum voor woon-, tuin-, cadeau- en decoratieartikelen zijn een groot succes. De op het thema gerichte exposities en demonstraties zijn altijd een bron van nieuwe inspiratie. Bezoekers blijken ook gecharmeerd van de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid, in combinatie met veel prominente standhouders, een heel breed assortiment, kwaliteit, de schitterende inrichting en het krachtige concept. Trends & Trade Venlo heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste inkoopcentra voor detaillisten in Europa. Trends & Trade organiseerde dit jaar al met veel succes ondermeer de Voorjaarsshow, de Trendy Tuindagen, de Life Style Dagen, de Kerstshow en Candle Light Shopping.

Uitgebalanceerd aanbod
Trends & Trade Venlo telt 185 standhouders die op liefst 21.000 m2 hun veelzijdig assortiment aanbieden. Door de ruime opzet en de indeling van 21 gangen kunnen klanten op hun gemak en in alle rust inkopen. Wat in het grote hallencomplex opvalt, is de inrichting van de stands: spraakmakend, smaakvol en kleurrijk. Soms zijn het complete decors. Het typeert de kwaliteit van de ondernemers die een stand hebben gehuurd: prominente bedrijven die Trends & Trade in heel Europa de gewenste uitstraling geven.
Trends & Trade Venlo voert een zorgvuldig beleid met betrekking tot de standhouders en het assortiment. Er moet balans in het aanbod zijn. Er mag geen sterke focus op bepaalde artikelen ontstaan. Die balans wordt voortdurend bewaakt en getoetst.

Cash & Carry concept
Trends & Trade Venlo hanteert het cash & carry concept: inkopen, centraal afrekenen en meteen meenemen. Uitsluitend inkopers uit de branche woon-, tuin-, cadeau- en decoratieartikelen ­ ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ­ komen in aanmerking voor een toegangspas voor Trends & Trade Venlo. Geïnteresseerde klanten zich aanmelden via de website waarna zij na inlevering van een bewijs van inschrijving uit het handelsregister en onder voorlegging van een geldig legitimatiebewijs, een toegangspas ontvangen. Er kan contant of per pinpas worden betaald.

Trends & Trade is iedere zondag open van 11.00 tot 17.00 uur, op maandag en dinsdag van 08.00 tot 21.00 uur en op woensdag, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Het groothandelscentrum is gesloten op 25, 26 en 30 december.