Zorgbedrijf nederland

ZorgBedrijf Nederland krijgt belangrijk keurmerk

Het landelijk opererend ZorgBedrijf Nederland heeft op 13 december het kwaliteitskeurmerk 'Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector' ontvangen. In combinatie, met de in november behaalde kaderregeling 2005 en het per 13 december verkregen BTN Certificaat van de brancheorganisatie Thuiszorg Nederland, mag ZorgBedrijf Nederland zich hiermee een van de koplopers in Nederland noemen.

ZorgBedrijf Nederland werkt vanuit 20 vestigingen en steunpunten en kan dagelijks 700 werknemers inschakelen voor zorg die varieert van huishoudelijke ondersteuning tot gespecialiseerde verpleging. Het hoofdkantoor van ZorgBedrijf Nederland staat in Groningen.

Het HKZ-keurmerk wordt afgegeven aan bedrijven die voldoen aan de eisen die binnen de zorgsector, door financiers als AWBZ, Zorgkantoren en patiënten- en consumentenorganisaties samen met de overheid hebben vastgesteld. Cliënten die in zee gaan met een bedrijf met HKZ-keurmerk zijn verzekerd van goed georganiseerde en betrouwbare zorg.

ZorgBedrijf Nederland heeft het keurmerk ontvangen uit handen van Jan Verschuren van de Branchevereniging Thuiszorg Nederland. De Directieleden Hans B. Ottens en B.A.M. Sillessen van ZorgBedrijf Nederland ziet de certificering als een ondersteuning op hun visie op de thuiszorg.

ZorgBedrijf Nederland is een nieuwe, snelgroeiende en landelijk opererende thuiszorgorganisatie. In Noord en West Nederland is het bedrijf tevens gespecialiseerd in allochtone thuiszorg. Ook cliënten met een persoonsgebonden budget en particuliere klanten kunnen zorg bij ZorgBedrijf Nederland inkopen.