Ingezonden persbericht


Persbericht

13 december 2005

NetApp TechTalk Podcasts bieden helpende hand bij data-uitdagingen

Network Appliance (NASDAQ: NTAP) heeft een serie podcasts samengesteld voor technische professionals. Interviews met experts in de industrie bieden inzicht in de uitdagingen en problemen rond databeheer en storage. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals virtualisatie en Storage Grid.

Elisa Steele van NetApp presenteert de podcasts. Zij daagt de geïnterviewden uit om storage-ontwikkelingen toe te lichten aan technische experts vanuit een zakelijk perspectief. Steele wil luisteraars helpen om achter de hype en modewoorden de oplossingen te zien die geschikt zijn om in een datagerichte wereld te implementeren.

Anders dan andere bedrijven maakt NetApp niet zijn dagelijkse meetings beschikbaar in podcast-formaat, maar heeft het nieuwe inhoud gegenereerd voor dit unieke medium. De podcasts zijn bondig en duren maximaal vijf minuten, waardoor ze niet te veel beslag leggen op de tijd van drukke IT-medewerkers.

De eerste NetApp TechTalk Podcast gaat over uniforme opslag. Te gast is Rich Clifton, vice president en general manager bij de Network Storage Business Unit bij NetApp. NetApp TechTalk biedt ook live en on-demand webcasts en chats. NetApp TechTalk is beschikbaar via http://www.netapp.com/go/techtalk.

(184 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Toegang to NetApp TechTalk Podcasts
Een podcast is een radioshow via het internet, die gebruikers kunnen downloaden naar mediaspelers of computers die MP3 ondersteunen. De juni-upgrade van Apple's iTunes biedt ingebouwde podcast-functionaliteit. De eerste podcast is al beschikbaar via www.netapp.com. Vanaf nu zullen er iedere twee weken nieuwe afleveringen verschijnen. Via de iTunes-winkel kunnen luisteraars zich abonneren op de dienst. Exclusieve NetApp TechTalk Podcasts zijn beschikbaar voor leden van de NetApp Tech OnTap-gemeenschap. Voor inschrijving, ga naar http://www.netapp-web.com/ontap/.

Over Network Appliance
Network Appliance is marktleider in geïntegreerde storage-oplossingen voor data-intensieve bedrijfsomgevingen. Sinds de oprichting in 1992 levert Network Appliance eersteklas technologie, producten en partners om datamanagement te vereenvoudigen. Informatie over de oplossingen en diensten van Network Appliance is beschikbaar op www.netapp.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over NetApp kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, NetApp: Tel: 023-567 96 89 Fax: 023-567 96 73 E-mail: bianca@netapp.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com