Ingezonden persbericht


Persbericht

Succesvol daten doe je op zondagavond

~ Datecom.nl: meeste kans op een date tussen 20.00 en 21.00 uur ~

Mierlo, 13 december 2005 - Het geflikker van het computerscherm is lang niet zo gezellig als het weerkaatsende kaarslicht in de ogen van je lief. Om dat flikkerende computerscherm toch een doel te geven, is het misschien tijd op zoek te gaan naar een leuke date voor de feestdagen. De meeste kans op pril geluk heb je 's avonds en in het weekend.

Uit gegevens van Datecom.nl, een online datingsite, blijkt dat de zondagssurfers de meeste kans op succes hebben. Ook de maandagavond biedt goede mogelijkheden voor een afspraak. Op de donderdagen is het verrassend rustig op het net. Het lijkt een open deur maar ook 's nachts is de kans op pril liefdesgeluk klein. Wil je je echt in het datingcircuit storten dan vind je tussen 20.00 en 21.00 de meeste date-lustigen op het net. De uren daarvoor en daarna zijn er ook nog genoeg geĂŻnteresseerden online, dus je zult nooit eenzaam in de chatbox zijn.

Online dating wordt steeds populairder. Het wordt niet alleen meer gebruikt om de mogelijke ware liefde te vinden. Ook een leuke vriendschap of een filmmaatje zijn gauw gevonden via internet. En omdat het stiekem wel leuk is om iemand op oudejaarsavond om middernacht een flinke smakkerd te geven, is het zaak op tijd te beginnen met verkennen.

"In de aanloop naar de feestdagen merken we dat het date-verkeer actiever wordt", vertelt Femke van de Kerkhof, mede-oprichtster van datecom.nl. "Het blijkt dat mensen liever niet alleen de kerst doorbrengen en het toch fijn vinden een maatje te hebben met oudjaar. Online mensen ontmoeten is voor velen de ideale manier om een waardevolle relatie op te bouwen."

(286 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Datecom.nl

Datecom.nl is een serieuze online datingsite. De site is sinds april 2005 in de lucht en heeft meer dan 17.000 leden. Op de site kunnen bezoekers chatten, anoniem mailen en daten. Inschrijven op de site is gratis. Pas bij het versturen van berichten moet een membership aangemaakt worden waarna de nieuwe member onbeperkt contact kan zoeken met zijn datende medemens. De site vereist dat leden minimaal 18 jaar oud zijn, zonder bovengrens qua leeftijd. De beheerders controleren dat er geen misbruik van de datingservice gemaakt wordt.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS Communicatie: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: ilonadb@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com