Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

voor woensdag 14 december 2005

Bunnik, 8 december 2005

Jumbo Golfwereld introduceert 'next generation' Testcenter

Jeugdige toptalenten slaan af op virtueel Pebble Beach

Jumbo Golfwereld introduceert in haar filialen, Bunnik, Rotterdam en Heerlen het levensechte indoor Testcenter, waarbij de speler zich buiten op een topgolfbaan waant. Deze testcenters zijn uitgerust met een 'next generation' meetsysteem, dat uitgaat van de luchtverplaatsingen en rotaties van de bal en is ontwikkeld met behulp van Zuid-Afrikaanse defensie technologie in combinatie met Amerikaanse software.

Spelers kunnen niet alleen golf spelen op een van de 17 topbanen zoals bv. ,,Pebble Beach'', maar ook door het nauwkeurige meetsysteem hun clubs laten fitten of met een professional hun swing onder de loep nemen. Het superscherpe beeld dat wordt geprojecteerd op het scherm meet 5 x 3 meter en de bal is vanuit allerlei posities continu te volgen, waarbij vele grafieken de prestaties visueel ondersteunen.

Met trots nodigen wij u uit voor de officiële perspresentatie van het Testcenter op woensdag 14 december 2005 in ons filiaal te Bunnik, Kosterijland 1, waarbij u ook kunt meedoen aan de Longest Drive Contest met pers en diverse golfprofessionals om deze sensatie zelf te beleven.

Het programma ziet er als volgt uit:

12.00 ontvangst met lichte lunch
30. uitleg Testcenter en filosofie Jumbo Golfwereld 40. afslaan eerste bal door mevrouw K.van Eerd samen met de jeugdige toptalenten Guido van der Valk en Joost Luiten 12.45 korte demonstratie matchplay
13.15 Longest Drive Contest door aanwezigen
14.00 einde bijeenkomst

Graag vernemen wij of wij op uw komst mogen rekenen. U kunt zich aanmelden via het antwoordformulier, e-mail: remco.vanderhave@jumbogolfwereld.nl, of telefonisch: 030-6594040.
Wij hopen u op 14 december in Bunnik te mogen verwelkomen,

Met vriendelijke groet,

H. Pennings
Managing Director Jumbo Golfwereld

---- --