Stad Utrecht UPDATE, 14.10 uur

Utrecht 13-12-2005 - Nieuwsbericht Stad Utrecht

Softdrugs gevonden bij invallen

UTRECHT Bij invallen op twee adressen in Utrecht heeft de politie maandag grote hoeveelheden hasj en grote sommen geld aangetroffen. In totaal ging het bijna 100.00 euro. Twee broers (30 en 22) uit Utrecht zijn aangehouden.

Omstreeks 16.30 uur vond een inval plaats in een woning aan het Muiderslotplantsoen, waar op dat moment niemand aanwezig was. Dat gebeurde naar aanleiding van een tip die bij de politie was binnengekomen dat er op beide adressen grote hoeveelheden cannabis klaar zouden staan voor aflevering.

Met een huiszoekingsbevel doorzochten agenten de woning. Daarbij troffen ze ruim 87.000 euro in contanten aan, alsmede een zak met wiet en enkele plakken hasj. Tijdens de actie arriveerden de verdachten. Zij werden aangehouden. Bij fouillering bleek dat ze beiden een grote som geld op zak hadden.

s Avonds omstreeks 18.30 uur vond een inval plaats in de woning van beide verdachten aan de Ivoordreef. Ook hier werd een aanzienlijke hoeveelheid hasj gevonden. Daarnaast lag er voor bijna 7500 euro in kleine biljetten.

Bij de invallen zijn drie autos, twee plasmaschermen en enkele telefoons in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor.