Ingezonden persbericht


Persbericht

13 december 2005

SCC stelt Lars Kiès aan als sales manager services

~ ICT-dienstverlener gaat met FLEXDESK een nieuw concept voor werkplekbeheer in de markt zetten ~

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, heeft Lars Kiès aangesteld als sales manager services. Kiès wordt hiermee verantwoordelijk voor het aansturen van de services sales afdeling en het ondersteunen van het account management.

Voor zijn aanstelling tot sales manager services, was Kiès werkzaam als business consultant managed services bij SCC. Kiès heeft uitgebreide ervaring in de zakelijke dienstverlening en was tot 2002 bijna tien jaar in dienst bij IBM Nederland BV, waar hij onder andere werkzaam was in sales.

"Bedrijven zoeken in toenemende mate naar alternatieven om de kosten voor de inrichting en onderhoud van hun werkplekken drastisch te verlagen. Als ICT-dienstverlener helpen wij onze klanten meer rendement te halen uit hun ICT-investeringen, door het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve diensten," aldus Patrick van de Coolwijk, sales & marketing directeur bij SCC. "Met zijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening gaat Lars onze klanten voorzien van de voor hen best passende, kostenaantrekkelijke oplossing om die doelstelling te realiseren."

Kiès gaat zich in eerste instantie richten op het in de markt zetten van het nieuwe aanbod voor werkplekbeheer van SCC: FLEXDESK. Dit is een compleet pakket diensten inclusief hardware en software, waarmee organisaties in één keer hun volledige werkplekinfrastructuur kunnen inrichten, onderhouden en beheren. Met werkplekbeheer in abonnementsvorm voorziet SCC in de dringende marktbehoefte aan een flexibele, voorspelbare en financieel aantrekkelijke oplossing voor werkplekbeheer.

"Werkplekbeheer in abonnementsvorm heeft de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Bij het leasen van auto's en koffiemachines geven organisaties al de voorkeur aan vaste kosten en servicegaranties; nu is het tijd om de werkplekomgeving op gelijke wijze in te kopen," aldus Lars Kiès, sales manager services bij SCC. "SCC heeft met FLEXDESK een sterke propositie in handen en ik voorzie een uitgebreid portfolio van ICT-diensten met andere FLEX-componenten die onze klanten in staat zullen stellen zich vooral te kunnen focussen op hun kernactiviteiten."

(335 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC
SCC is een belangrijke internationale leverancier van IT-diensten en -oplossingen die leiden tot kostenbesparingen en prestatieverbeteringen gericht op de Europese overheid en het bedrijfsleven. Via een netwerk van eigen vestigingen en business partners voert het bedrijf nationale en internationale projecten uit in meer dan zestig landen. Tot het SCC-klantenbestand behoren onder meer ABN AMRO bank, AON, British Airways, CSC, Danone, France Telecom, ING Group, Leaseplan, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Justitie, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Peugeot, Sodexho en TU Eindhoven. SCC maakt deel uit van SCH (Specialist Computer Holding), de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa met meer dan 6.000 werknemers en een omzet van 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.nl.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Mariekev@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com