Nieuwe webwinkel voor veilig vuurwerk actief

De kruiterij

Consumenten die op zoek zijn naar veilig en goed vuurwerk, krijgen er een nieuw hulpmiddel bij. Het tijdrovende surfen langs talloze vuurwerksites is voorbij met de komst van www.DEvuurwerkwinkel.nl.

Veenendaal, 13 december 2005. De consument hoeft alleen maar een keuze te maken uit de 85 artikelen en in welke plaats hij het vuurwerk op wil halen. De webwinkel laat een kompleet overzicht van artikelen zien in alle prijsklassen. De drijvende kracht achter deze unieke webwinkel is Vuurwerkimporteur Breeschoten 'de Kruiterij' BV die deze webwinkel per 1 november heeft gelanceerd voor haar landelijke dealernetwerk. 'Bij deze site staat het belang van de consument voorop' stelt de Kruiterij. 'Bij aanschaf van vuurwerk laat men zich tegenwoordig vooral inspireren door de vormgeving en label van het product. Bovendien wil men meer keuze in de segmenten, zodat men bij het samenstellen van een voor haar geschikte collectie zijn smaak weerspiegeld kan zien in zijn aankoop. We kunnen nu al spreken van een geweldig succes, aldus Maurice Rosbag van Breeschoten. 'de Kruiterij'.
DEvuurwerkwinkel.nl sluit volledig aan op de wensen van de consumenten om hun vuurwerk vooraf aan de drie verkoopdagen te reserveren en betalen. Hierdoor sluit je uit dat je zeker bent van je bestelde vuurwerk en niet voor verrassingen komt te staan. De webwinkel is zeer laagdrempelend en gebruiksvriendelijk en voorziet in de behoefte het vuurwerk vooraf te reserveren. In vier stappen reserveert en betaald de consument haar vuurwerk en geeft hij aan waar hij haar vuurwerk af wil halen.
De nieuwe site is een uitstekende aanvulling op de consumentenfolders en maken volop gebruik van de typische mogelijkheden van het web: 'actualiteit' en 'interactiviteit' .

Omdat de zo bepalende eerste kennismaking vaak op internet plaatsvindt heeft Breeschoten 'de Kruiterij' veel tijd besteedt aan opmaak en vooral de inhoud van de site. Het zal de bezoekers opvallen dat de rode draad die wij nastreven wordt gevormd door de kernwaarden: meerwaarde dankzij landelijke dealernetwerk, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid.
Verder is er op de site veel informatie en filmpjes te vinden over de exclusieve vuurwerkcollecties zoals de Professional Style collectie en de Ferro Style collectie. Ook zijn er middels een wekelijkse highscore van de verschillende 3D games mooie prijzen te winnen met een uiteindelijke hoofdprijs.

Doelstelling voor de site is dat iedere consument daadwerkelijk krijgt wat hij vooraf besteld. Dit kan alleen door kwalitatief goed en veilig vuurwerk aan te bieden middels een landelijk dealernetwerk.

Op een plaats als DEvuurwerkwinkel.nl die voor iedereen bereikbaar is kunnen alle geĂŻnteresseerde consumenten ervaren hoe veilig en gemakkelijk het is om goed en veilig vuurwerk te krijgen.

Noot aan de redactie:

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Dhr. M. Rosbag van Breeschoten 'de Kruiterij' BV.

T: 0318-550077
F: 0318-550363
E: info@breeschoten.nl
I: www.breeschoten.nl

Breeschoten 'de Kruiterij'BV
Bobinestraat 39
3903 KE Veenendaal