Ingezonden persbericht



- Persbericht -
Breda, 13 december 2005

FamilyWare lanceert online software voor gezinnen

Complete Family Organizer ook in gratis versie beschikbaar

Eind november is het softwareproduct Family+Friends gelanceerd, een complete online organizer die beschikbaar is via www.familyware.nl. Het uitgangspunt voor de makers van deze software is het samenbrengen van alle huishoudelijke en gezinszaken binnen één online produkt.

Family+Friends biedt een scala van mogelijkheden waaronder een gezinsagenda, adresboek, controle en analyse van verloop van bankrekeningen, inboedellijst, beleggingsportefeuille, digitaal archief, verjaardagskalender en routeplanner.

Beveiliging is een belangrijk onderwerp bij online toepassingen, dus heeft FamilyWare B.V. toegankelijkheid van de omgeving strikt beperkt tot diegenen die toegang krijgen van de abonnee, daarnaast wordt alle informatie versleuteld en over een beveiligde verbinding verstuurd.

Wat Family+Friends onderscheidt van andere aanbieders van online toepassingen is dat het alles onder één dak brengt waardoor gebruikers niet langer aangewezen zijn op verschillende producten. Gebruikers van Family+Friends kunnen zo in een veilige omgeving efficiënt administratieve en huishoudelijke zaken inrichten en afhandelen waarmee men tijd bespaart die besteed kan worden aan andere zaken.

Family+Friends is verkrijgbaar in verschillende versies. De Basisversie, met beperkte opslagcapaciteit, is gratis. Het Plus- en VIP-abonnement, beide met 1 GB opslagcapaciteit, kosten E 8,00 respectievelijk E 10,00 per maand.

FamilyWare B.V. is gevestigd in Breda. Meer informatie over de organisatie en het produkt Family+Friends is te krijgen op www.familyware.nl of via 076-531 7933.

Contactpersoon is Marijke Bakker, zij is bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 076 531 7935 of via mail op marijke@familyware.nl. Buiten kantooruren kunt u bellen met 06 51421476.

---- --