Ingezonden persbericht


persbericht

unieke samenwerking griekse beddenproducent en eigenzinninge blooming hotel in bergen.

wakker worden in de duinen op een bed van coco-mat

Bergen NH, december 2005 - Puur natuur, daar gaat het om, zowel bij de Griekse bedden- en matrassenproducent COCO-MAT als het Bergense hotel blooming (met een kleine b). Niet vreemd dus dat het tweetal tot een unieke samenwerking is gekomen. Bij blooming kunnen liefhebbers van een ultiem goede nachtrust nu "proef" slapen op bedden van COCO-MAT in de twee speciaal ontworpen kamers. Lekker geslapen op de paardenharen matras met kokosvezels?

Proefslapen in de duinen
Iedereen kan nu het eigen COCO-MAT-bed van zijn dromen boeken voor een nachtje proefslapen bij blooming, waar twee exclusieve 2-persoons "proef"kamers zijn ingericht. Vanaf maart 2006 zijn er in totaal 13 full colour COCO-MAT kamers. Vanaf E 70,- per kamer is het mogelijk je toekomstige bed uit te proberen in een inspirerende omgeving, heerlijk wegdromen middenin de duinen. Bij aankoop van een bed, wordt de prijs van het proefslapen verrekend als korting op het bed. De COCO-MAT kamers zijn ook boekbaar bij www.blooming-hotels.com. De kids-only-rooms zijn al ingericht met supergrote speelbedden, ontworpen door COCO-MAT.

Kokosvezels, paardenhaar en zeegras
COCO-MAT, van origine een Grieks bedrijf, is sinds 2003 actief in Nederland en heeft inmiddels drie winkels: in Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. De bedden- en matrassenproducent maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke materialen. Kokosvezels spelen een hoofdrol bij COCO-MAT vanwege de speciale ventilatiekwaliteiten. Verder verwerken zij onder andere wol, katoen, natuurlijke rubber en zelfs paardenhaar en zeegras. Paardenhaar controleert perfect de vochtigheid in de matras en het Griekse zeegras werkt positief op mensen met ademhalingsproblemen. De matrassen zijn zó ontworpen dat zij steun aan het lichaam geven zodat de ruggengraat zijn eigen natuurlijke vorm behoudt. Daarmee wordt tijdens de slaap een totale ontspanning bereikt. Meer informatie op www.coco-mat.nl.

blooming
De producten van COCO-MAT passen voor een proefslaperij natuurlijk prima bij blooming, dat de natuur als één van zijn pijlers heeft. Gelegen in een uitgestrekt eigen duingebied van 11 hectaren, dat is begroeid met fraaie naald- en loofbossen, geeft blooming een gevoel van ruimte en vrijheid. Binnen en buiten lopen hier vrijwel naadloos in elkaar over. De 87 kamers kennen een grote diversiteit en worden alle gekenmerkt door een eigenzinnig ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen. Het hotel verbouwt bovendien eigen biologische 'vergeten groenten' voor zijn gasten.

blooming - altijd met een kleine b geschreven - staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. blooming is een hotel en conferentielandgoed aan de Duinweg nummer 5 in Bergen NH. De 87 comfortabele hotelkamers, waaronder een dertigtal designkamers, stralen de persoonlijke en originele huisstijl en feeling van blooming uit. In het ruime restaurant kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. De regelmatig gehouden blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. Hotel & conferentielandgoed blooming en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep. Bel voor reserveringen 072 582 05 20. Meer informatie is te vinden op www.blooming-hotels.com.



Ingezonden persbericht