Gemeente Tilburg

Datum
13 december 2005

Actie kerstboom Heuvel in het teken van monument tegen zinloos geweld

De jaarlijkse kerstactie van het televisieprogramma Afzender Gemeente Tilburg staat dit jaar volledig in het teken van het Tilburgse Monument Tegen Zinloos Geweld. Op woensdag 14 december a.s. zijn alle Tilburgers vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom om hun persoonlijke nieuwjaarswens in de kerstboom op de Heuvel te hangen. Tijdens deze actie wordt er gecollecteerd voor het monument.

De redactie van Afzender Gemeente Tilburg heeft het mogelijk gemaakt om voor het vierde jaar op rij de kerstboom op de Heuvel te plaatsen en te versieren met nieuwjaarswensen in de vorm van kerstballen. Ook de kerstballen zijn dit jaar in de stijl van het Monument Tegen Zinloos Geweld. Iedereen is uitgenodigd en ook college- en raadsleden hangen tijdens deze actie een nieuwjaarswens in de kerstboom.

Van deze actie worden opnames gemaakt, die worden gebruikt voor de kerstuitzending van het programma Afzender Gemeente Tilburg. Deze is te zien op donderdag 22 december en donderdag 29 december (herhaling) op TV13.

Afzender Gemeente Tilburg is het televisieprogramma van de gemeente Tilburg. De uitzendingen zijn elke donderavond te zien op TV13, vanaf 18.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.tilburg.nl

Voor de pers:
Thomas Heesters, woordvoerder burgemeester Vreeman, tel. 013 - 542 99 52

---- --