2e persbericht van dinsdag 13 december 2005

Eindhoven 13-12-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Speelheuvelweg in Eindhoven een witte Mitsubishi Canter met het kenteken VL-ST-55 gestolen.

Helmond: Kind van fiets beroofd

Twee mannen hebben maandag rond 17.30 uur de fiets gestolen van een meisje van tien jaar oud. Het meisje had boodschappen gedaan bij een supermarkt in de 2e Haagstraat. Nadat ze buiten haar fiets van het slot gedaan had kwamen er twee mannen naar haar toe. Een van hen trok de fiets bij het kind uit haar handen. Daarna gingen de twee er met de fiets van het meisje vandoor in de richting van de Mierloseweg. Beide mannen waren ongeveer 25 tot 30 jaar oud. Ze droegen allebei een zwarte jas en een spijkerbroek.

Nuenen: Fietsers op de bon

De politie heeft dinsdagmorgen tussen 7.30 en 8.15 uur een verkeerscontrole gehouden in het Park. Er zijn zeven fietsers bekeurd die de verlichting van hun rijwiel niet in orde hadden.

Leende: Controle fietsverlichting schoolgaande jeugd

De politie heeft dinsdagmorgen op de Valkenswaardseweg de schoolgaande jeugd gecontroleerd. Acht fietsers kregen een bon omdat de verlichting van hun fiets niet in orde was.

Reusel: Politie zoekt getuigen van aanrijding

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat dinsdagochtend rond 8.30 uur is gebeurd op de ventweg van de Turnhoutseweg. Een fietster van 17 jaar uit Reusel werd ter hoogte van de witgoedzaak aangereden door een personenauto. Die is er vervolgens vandoor gegaan. Het meisje raakte gewond aan een knie, waaraan ze zich in een ziekenhuis heeft laten behandelen. Het gaat vermoedelijk om een donkergroene Ford Focus model stationwagen, waarvan het kenteken vermoedelijk begint met het nummer 75. De politie is op zoek naar mensen die de aanrijding hebben gezien en/of die weten wie of waar de bestuurder van de betrokken auto is. Zij kunnen zich melden bij de politie De Kempen via 0900-8844.