Politie Zeeland


---


O-7518-2005 Auto-inbraken
In de Kerkstraat in Stavenisse is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in twee geparkeerde auto's.
Uit een van de auto's werd de geluidsapparatuur weggenomen. Bij een tweede auto werd ook geprobeerd de autoradio weg te nemen dit is echter mislukt. Schadebedrag is onbekend.

Aanvulling persbericht O-7517-2005 Overval op winkelier
Vermoedelijk is de overvaller bij de worsteling ook gewond geraakt. De politie wil graag weten of iemand dit is opgevallen.

O-7519-2005 Aanrijding met letsel
Op de Deltaweg in Goes, bij de afslag naar Middelburg, heeft vanmiddag rond 13.30 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een vrachtwagen stond stil op de uitvoegstrook en dat werd, vermoedelijk, over het hoofd gezien door de bestuurder van een bestelbusje. Deze wilde uitwijken naar links en bij die manoeuvre raakte zijn auto, met de rechtervoorkant, de linkerachterkant van de stilstaande vrachtwagen. Hierdoor draaide de bestelbus om zijn as en kwam, ongeveer, in het midden onder de vrachtwagen terecht. De traumahelicopter is ter plekke geroepen, maar deze kon onverrichter zake weer vertrekken. De bestuurder van het bestelbusje is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend. Kort na vier uur wordt de weg weer vrij gegeven. Deze is sinds het ongeval gebeurde afgesloten geweest.

O-7520-2005 Auto vernield
Tussen 18.00 en 22.00 uur gisteravond is van een geparkeerde auto in de Evertsenstraat in Goes een van de buitenspiegels afgetrapt.
De schade bedraagt enkele tientallen euro's.

Z-7521-2005 Aangehouden
Gisteren werd door de politie Zeeland, op het politiebureau in Terneuzen, een 58-jarige inwoner van Terneuzen aangehouden, wegens het voorhanden hebben van kinderpornografische afbeeldingen op zijn computer. Dit gegeven was een voortvloeisel uit een eerder door de politie ingesteld onderzoek; de man werd namelijk in september dit jaar aangehouden op verdenking van het plegen van ontuchtige handelingen met een minderjarig meisje.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland