GTI NV

GTI neemt Figee Crane Services over

Zaandam, 13 december 2005

Op 11 november tekende GTI het contract tot overname van Figee Crane Services. Met terugwerkende kracht maakt Figee Crane Services vanaf 11 september deel uit van GTI, van de business unit Transporttechnieken. Door deze overname versterkt GTI haar expertise en capaciteit in het inbedrijfstellen en onderhouden van haveninstallaties en productiekranen.

Figee Crane Services is sterk in kraaninspectie, reparatie, kraantransport, modificatie en opwaardering van bestaande installaties. Het bedrijf werkt veelal met langetermijn onderhoudscontracten en kent een wereldwijde 24-uursservice. Figee Crane Services gaat verder onder de naam GTI in de GTI-vestiging in Zaandam. Alle medewerkers van Figee Crane Services gaan over naar GTI.

De business unit Transporttechnieken van GTI heeft mede dankzij deze overname een landelijke dekking, kent korte responstijden en biedt kwaliteit in engineering en proactieve consultancy. Verder maken wij gebruik van een multidisciplinaire aanpak. Voor u betekent de samenvoeging minimale stilstand van uw installaties, een verlenging van de levensduur van uw installaties en een verlaging van de onderhoudskosten.