NRE Energie gaat geleidelijk over in E.ON Benelux

E.on benelux b.v.

Rotterdam/Eindhoven, 13 december 2005 - NRE Energie zal geleidelijk onder de naam E.ON Benelux gaan opereren. Daarom is onlangs aan het logo van NRE Energie de onderregel 'Een onderdeel van E.ON' toegevoegd. Deze wijziging maakt deel uit van de geïntegreerde strategie en marktbenadering die E.ON nastreeft.

Half september is de overname van NRE Energie door E.ON Benelux afgerond. Met NRE Energie heeft E.ON de eerste stap gezet op de particuliere markt voor elektriciteit en gas in ons land. Sinds de aankondiging van de overname in juni dit jaar werken beide bedrijven intensief aan een geïntegreerde strategie en marktbenadering om de klantgerichtheid en efficiency verder te verhogen. Vooralsnog blijft de huidige klantbenadering gehandhaafd, dat wil zeggen een splitsing tussen de grootzakelijke en de particuliere c.q. kleinzakelijke markt.

Eerste stap: introductie onderregel
Onderdeel van de merkombouw is een omzetting van de naam NRE Energie naar E.ON Benelux. Als eerste stap is het NRE Energie-logo voorzien van een nieuwe onderregel. In plaats van de onderregel 'brengt energie tot leven' is de tekst 'Een onderdeel van E.ON' toegevoegd. NRE Energie kan zich als onderdeel van E.ON, het grootste private energiebedrijf ter wereld, nog beter toerusten op de toekomst. Via E.ON Benelux heeft NRE Energie toegang tot een wereldwijd netwerk op energiegebied. Door kennis en ervaring in het concern actief uit te wisselen, wordt gewerkt aan een zo optimaal mogelijke klantenservice. Daarnaast blijft NRE Energie zich ook onder de naam E.ON Benelux sterk verbonden voelen met haar traditionele leveringsgebied en de service leveren die klanten van oudsher gewend zijn.


Noot voor de redactie;