Gemeente Boekel


bouwkavels Venhorst
Verlenging inschrijvingstermijn bouwkavels Venhorst In het Gemerts Nieuwsblad van 13 december j.l. en het weekblad voor Boekel en Venhorst van 14 december j.l. hebben wij bekend gemaakt, dat er 2 kavels voor een vrijstaande woning en 6 kavels voor een halfvrijstaande woning beschikbaar gaan komen in het plan Voskuilen in Venhorst.
Voor de kavels voor een vrijstaande woning kan gereageerd worden door diegenen, die op de gemeentelijke lijst staan ingeschreven voor een vrijstaande woning. Voor de kavels voor een halfvrijstaande woning moet u ingeschreven zijn op de lijst voor halfvrijstaande woningen. De ingeschrevenen voor de kern Venhorst komen in eerste instantie in aanmerking voor deze kavels.

Aangegeven is, dat gegadigden zich tot 5 januari a.s. schriftelijk kunnen melden bij het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van "inschrijving kavels Voskuilen". Tijdens de informatieavond in Venhorst op 13 december j.l. is verzocht de termijn van reageren te verlengen, dit in verband met de feestdagen. Ter voldoening aan dit verzoek is de termijn verlengd. Gegadigden kunnen zich nu tot 19 januari 2006 schriftelijk melden bij burgemeester en wethouders.
© Copyright 2005 Gemeente Boekel - Disclaimer