Randstad Holding NV

Randstad Holding nv
Diemermere 25, Diemen
Postbus 12600, 1100 AP Amsterdam z.o.

Persbericht Randstad versterkt HR Solutions in België door acquisitie van

loopbaanbegeleider Galilei

13 december 2005

Randstad Holding nv maakt bekend dat zij Galilei heeft overgenomen; een Belgische dienstverlener op het gebied van loopbaanbegeleiding. Deze acquisitie past in de portfolio van Randstad HR Solutions en versterkt de outplacement-activiteiten van Randstad in België.

Randstad HR Solutions biedt diensten aan op het gebied van HR consultancy, reïntegratie, outplacement, detachering van HR-specialisten, HR-outsourcing, payrolling en personeels- en salarisadministratie.

Galilei is opgericht in 2002, en levert diensten op het gebied van carrière- ontwikkeling, inclusief outplacement, doorstroom, assessment en coaching. Met een staf van 27 medewerkers is Galilei actief vanuit vestigingen in Brussel, Antwerpen en Luxemburg. In 2004 realiseerde Galilei een omzet van 2,2 miljoen.

Door deze overname stijgt de positie van Randstad in de Belgische markt voor outplacementdiensten naar de tweede plaats.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa, Noord-Amerika. en Azië. De Randstad Groep is één van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, België, Duitsland, Polen en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht , Capac Inhouse Services, Tempo-Team, Otter-Westelaken en Profcore. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS, Bloomberg: RAND NA) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld. Voor meer informatie over Randstad Holding: http://www.randstad.com.

HR Amsterdam nr 33216172

Eva Lindner
Telefoon
(020) 569 56 23


---- --