Vacaturebank.nl komt met gratis banenkrant!

Exxtra interactive b.v.

Vacaturebank.nl gaat in het nieuwe jaar, naast de website, een gratis Vacaturebank.nl Krant uitgeven. De krant is bedoeld voor werkzoekenden, van MBO tot aan HBO/WO niveau en zal zich specifiek richten op vacatures bij de werkzoekende in de regio. Vacaturebank.nl ziet de krant als een goede aanvulling op de digitale personeelswerving voor zowel lezer als adverteerder.

De krant zal naast enkele redactionele artikelen voornamelijk bestaan uit vacatures, gekoppeld aan de website. Het is namelijk gebleken dat de werkzoekende een banenblad vooral aandachtig doorspit naar passende vacatures en de hoeveelheid artikelen niet te groot mag zijn.

Een krant die bijna geheel uit vacatures bestaat is er nog niet. Vacaturebank.nl wil dan ook met deze krant zich richten op wat de werkzoeker en de werkgever verlangen. Een krant met daarin weinig afleidende informatie en veel ruimte met betrekking tot het vinden van een baan of de juiste medewerker.

De gratis krant zal worden verspreid via de NS stations en verschillende andere distributiepartners.

Vacaturebank.nl is sinds 1996 actief op het Internet en daarmee één van de eerste vacaturebanken in Nederland. Mede dankzij de unieke en makkelijk te onthouden naam is Vacaturebank.nl is uitgegroeid tot één van de toonaangevende vacaturesites in Nederland en komt voor in de top 3 qua naamsbekendheid. Vacaturebank.nl is nog één van de weinige onafhankelijke vacaturesites die niet wordt beheerd door een groot uitgeversconcern maar door een internetbedrijf dat als geen ander weet hoe het in de sector werkt.

Voor meer informatie : Redactie www.vacaturebank.nl, (074) 249 09 39.


---

Noot aan de redactie:

Foto is te downloaden via www.vacaturebank.nl/persberichten/6.december.2005/