Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Heiloo - 13 december 2005

Stormloop op startkaarten 3e Egmond Wandel Marathon!

Nog nooit was de interesse voor startkaarten van de Egmond Wandel Marathon zo groot als bij de komende editie van 21 en 22 januari 2006. Zevenentwintig dagen voor het sluiten van de voorinschrijving zijn er al twee keer zoveel wandelaars geregistreerd als een jaar eerder.

De organisatie houdt er dan ook rekening mee dat de deelnemerslimiet van 13.000 wandelaars vroegtijdig zal worden bereikt. Mocht dit het geval zijn, dan zal de inschrijving reeds voor 8 januari 2006 worden gesloten en zal er geen na-inschrijving plaatsvinden in het weekend zelf. Iedereen wordt dan ook aangeraden zo vroeg mogelijk in te schrijven op www.egmondwandelmarathon.nl of via de inschrijfbon uit de brochure of uit het Noordhollands Dagblad. De meeste wandelaars die zich al hebben aangemeld zijn afkomstig uit Zaandam, gevolgd door Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard en Heemskerk. Opvallend is echter dat ook steeds meer wandelaars buiten Noord-Holland (nu al 20%) mee doen aan de Egmond Wandel Marathon, wat aantoont dat deze wandeltweedaagse steeds meer uitgroeit tot een nationaal evenement.

Extra verzorging bij de 3e Egmond Wandel Marathon
Op het parcours treffen de deelnemers dit jaar op de 10 km drie of vier en op de 21 km maar liefst zes stempel/verzorgingsposten aan. Alle posten zijn voorzien van sanitaire voorzieningen, Rode Kruis medewerkers en banken, bovendien ontvangt men naast de stempel een gratis consumptie die aangeboden wordt door de partners PWN, KRO Wandelen, Koning Aap Reizen, Koninklijke Landmacht en het Reumafonds.

Noot aan de redactie (