Ingezonden persbericht


Persbericht

Cisco biedt klanten netwerkmanagement voor inzicht in prestatie van bedrijfskritische applicaties

Cisco Network Application Performance Analysis-oplossing helpt bedrijven met het optimaliseren van het netwerk

Amsterdam, 13 december 2005- Cisco Systemsâ introduceert de Cisco Network Application Performance Analysis (NAPA) oplossing. Cisco NAPA bestaat uit netwerkmanagementproducten en ondersteunende diensten waarmee het IT-management een verbeterd inzicht krijgt in de interactie tussen beschikbare netwerkcapaciteit en de prestatie van applicaties. Klanten kunnen met Cisco NAPA sneller reageren op problemen met de prestatie van belangrijke applicaties.

Met Cisco NAPA kunnen klanten:


· de impact van nieuwe applicaties en netwerkdiensten op de prestatie van het netwerk voorspellen;


· het risico verlagen vóórdat applicaties of netwerkdiensten in gebruik worden genomen;


· de prestatie van het netwerk optimaliseren doordat ze trends binnen het netwerk en issues met betrekking tot de configuratie van applicaties tijdig kunnen identificeren. Ook krijgen klanten suggesties voor aanpassingen van het netwerk;


· sneller identificeren en oplossen van problemen door verbeterd inzicht in de prestatie van het netwerk;


· een leverancier inzetten voor producten, netwerkmanagement én support.

Het volledige Engelstalige persbericht vindt u in de Cisco Newsroom.


- einde -

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, heeft een leidende positie in de bedrijfstak en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl http://www.cisco.nl