Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 13 december 2005 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 6 december 2005
2. 7GGB-BM Uitbreiden woning Irisstraat 22. Geen medewerking verlenen aan het voorliggende plan. In principe medewerking verlenen.
3. 7GGB-BM Verzoek bouw woning Huisakkerweg voor Geen medewerking verlenen aan het verzoek. Akkoord (plek wordt rekening van dhr. J. van der Putte. meegenomen in het te ontwikkelen bestemmingsplan)
4. 7GGB-BM Aanvraag milieuvergunning Morgenstraatje 1. Geen vergunning op de aanvraag zoals die nu voorligt. Vergunning verlenen (Morgenstraat 1a maakt onderdeel uit van de inrichting)
5. 8GGB-RO Verzoek ruimtevoorruimte woning Jekschotseweg. Instemmen met: Akkoord. Het plan niet verder in procedure brengen.
6. wB&V Regeling verlichting brandgangen. De gemeenteraad voorstellen de regeling verlichting brandgangen Akkoord. volgens optie 1 te handhaven. Dat wil zeggen dat gelet op de huidige kosten het budget terug gebracht kan worden naar 1.000,--. Hiermee kan het onderhoud gehandhaafd blijven en is er een moeglijkheid voor enkele nieuwe aanvragen mochten die alsnog worden ingediend. Deze kosten in 2006 ten laste laten koen van de post onvoorzien, waarna de regeling vanaf 2007 weer in de begroting kan worden opgenomen.
7. 5BGR-WIZ Vergaderstukken Algemeen bestuur WSD d.d. 14 Kennisnemen van de agenda en vergaderstukken van het Algemeen Akkoord. december 2005. Bestuur van WSD d.d. 14 december 2005.
8. 7GGB-BM Ontwikkelingsplan voor 1. Instemmen met het opstellen van een ontwikkelingsplan voor het Akkoord. Landbouwontwikkelingsgebied (LOG) Jekschotse LOG Jekschotse Heide in samenwerking met de gemeenten Veghel Heide. en Laarbeek.
2. Opdracht verstrekken aan OBIV en RAG voor de externe ondersteuning van het project.
3. Namens de 3 gemeenten een verzoek om subsidie indienen bij de provincie Noord-Brabant.
4. De gemeenteraad informeren over de start van het project.

9. 9GGB-WG Diverse publicaties van de provincie. Publicaties voor kennisgeving aannemen en via de verkeersrapportage Akkoord. ter kennis brengen aan de raad. 10. yFIN Afrekening financiering onrendabele top Instemmen met afrekening en overgaan tot uitbetaling. Akkoord. huisvesting statushouders.