Ingezonden persbericht

Amsterdam, 29 november 2005

Ondernemen is een feest!

Het Doorgroei Netwerk Amsterdam is al 10 jaar een succesvol ondernemersnetwerk. Dat vieren we feestelijk dinsdag 13 december (vanaf 19.00 uur) op onze jaarlijkse DNA Netwerkmarkt. Het thema van deze bijzondere avond is: Ondernemen is een feest!

De avond organiseren we voor de 100 DNA-leden, hun introducés en belangstellende ondernemers in de regio groot Amsterdam. Iedereen die van Iwan Göbel van de Burton Car Company, de leukste en grootste sportwagenfabrikant van Nederland, wil horen hoe ondernemen een feest kan zijn, is van harte welkom. Iwan kan dit super goed vertellen, want hij immers verkozen tot de 100% ondernemer van het jaar 2004! Daarna buigen we ons in werkgroepjes over een actuele business case. Doorlopend kan natuurlijk de netwerkmarkt worden bezocht en kunt u genieten van de mobiele cocktailbar. Tevens is er een kunstenaar aanwezig met een speciale opdracht.
Het officiële gedeelte van de avond sluiten we af met een spetterend optreden van de Comedy Train. Deze bekende Amsterdamse stand-up comedians zullen het thema van deze avond op een luchtige manier behandelen. Een unieke gelegenheid om als ondernemer en DNA deelnemer in het middelpunt van hun feestelijke belangstelling te staan.

Het programma start om 19.00 uur met ontvangst en aanmelding en zal rond 23.00 uur worden afgesloten.

Voor ondernemers die hun bedrijf en hun product op deze avond willen presenteren is er een beperkt aantal tafels en kramen beschikbaar. Meldt u snel aan, want vol is vol. (Voor leden van DNA zijn geen toegangskosten, noch kosten voor een kraam verschuldigd. Voor introducés en/of belangstellenden bedragen de kosten EUR 15,-- aan toegangskosten en EUR 35,-- indien men een kraam op de netwerkmarkt wenst).

Dresscode: feestelijk-zakelijk. Er zullen prijzen worden uitgereikt voor de meest feestelijk-zakelijk geklede mannelijke ondernemer en voor de meest feestelijk-zakelijk geklede vrouwelijke ondernemer. Tevens kent de jury een prijs toe aan de meest feestelijk-zakelijk aangeklede kraam. Voor het maken van een afspraak over een feestelijk kledingadvies kunt u zich wenden tot Eva Hollander (www.stijlstudio.nl) en/of Lutgard Veraart (www.colourmatch.nl).

De bijeenkomst vindt plaats bij de Kamer van Koophandel, De Ruyterkade 5 te Amsterdam. Informatie en aanmelding via de website www.doorgroeinetwerk.nl.

Graag tot 13 december!
Het DNA-bestuur

---

Programma

DNA Netwerkmarkt "Ondernemen is een feest "

13 december 2005

19.00 uur Ontvangst (koffie/thee mèt iets lekkers)

19.20 uur Opening en welkomstwoord door Willem Schmidt voorzitter DNA en Jacques-Hein

Vermolen gastheer van de avond

19.25 uur Gastspreker Iwan Göbel van Burton Cars 'Ondernemen is een feest'

Iwan Gobel is samen

19.55 uur Korte pauze en gelegenheid tot bezoeken van Netwerkmarkt

20.15 uur "Business Case"

O.l.v. een gespreksleider worden in groepjes van 12 deelnemers een case uitgewerkt

21.15 uur Korte pauze en gelegenheid tot bezoeken van Netwerkmarkt

21.45 uur Prijsuitreikingen (beste plan van aanpak businesscase, beste geklede man, beste geklede vrouw en mooiste kraam)

21.55 uur Optreden Howard Komproe van de Comedy Train

22.20 uur Borrel en netwerken

23.00 uur Einde bijeenkomst

ABN AMRO BANK, Amsterdam is hoofdsponsor van het Doorgroeinetwerk Amsterdam
Horlings Brouwer Horlings, Amsterdam is sponsor van het Doorgroeinetwerk Amsterdam
Stew, Amsterdam is sponsor van het Doorgroeinetwerk Amsterdam
Het Doorgroeinetwerk Amsterdam is in 1995 opgericht op initiatief van de Kamer van Koophandel Amsterdam