Disney On Ice

F+b events

Disney On Ice presenteert Mickey & Minnie s Magische Reis Een magische reis op het ijs

Schiedam- Ga mee met Mickey & Minnie op een reis naar 4 magische bestemmingen. Disney On Ice neemt de bezoeker deze winter mee op een reis vol fantasie in Disney On Ice Mickey & Minnie Magische Reis.
Disney On Ice Mickey & Minnie s Magische Reis staat van 14 t/m 26 december 2005 in de Statenhal van het NCC in Den Haag en van 28 december t/m 1 januari 2006 in de Brabanthallen in Den Bosch. Al sinds 1988 bezoekt Disney On Ice ons land en is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste familieshow van Nederland.

De bezoekers worden meegenomen naar de betoverende werelden van Disney Lilo & Stitch, de Kleine Zeemeermin, 101 Dalmatiërs en Peter Pan. De zaal zal vervuld zijn met muziek en magie en als leukste: Mickey & Minnie leiden de bezoekers rond tijdens deze reis vol spanning en verrassingen. Het twee uur durende schaatsspektakel is Nederlands gesproken en vindt plaats in het dromerige Londen, op een kleurrijk tropisch eiland, in het verre Nooitgedachtland en in de diepblauwe zee. En dit allemaal op het ijs!

Disney On Ice Mickey & Minnie s Magische Reis is een vernieuwende en overweldigende productie, een show waar jong en oud weer volop van zullen genieten.

Een magische show
Disney On Ice Mickey & Minnie s Magische Reis brengt een internationaal team van bekroonde schaatsters, spannende choreografie en met als muzikaal hoogtepunt een virtueel rockconcert met liedjes die de hele familie kent. Deze elementen spreken tot de verbeelding en brengt de wereld van de ansichtkaarten tot leven op de ijsvloer.

Producent Kenneth Feld zegt hierover: Het is een fantastische show, een avontuur gemaakt door magie en een familievakantie, dit alles in één show. Je krijgt echt het gevoel mee te reizen met Mickey, Minnie en hun vrienden. Aan het einde van de show, zonder je stoel te hebben verlaten, heb je het gevoel dat je Londen hebt gezien, gezwommen hebt in de diepblauwe zee en genoten van de Hawaïaanse sfeer.

Achtergrondinformatie
Over de gehele wereld zijn de shows van Disney On Ice geliefd en populair. Ook in Nederland groeit het succes van Disney On Ice met de jaren. De producties komen uit de koker van het Amerikaanse concern Feld Entertainment, gespecialiseerd in live entertainment en bekend van het grootste drie-ring circus ter wereld, Ringling Bros. en Barnum & Bailey(r), The Greatest Show on Earth(r). Altijd met het doel om de familie te vermaken. Het bedrijf noemt zich dan ook terecht: The World Leader in Live Family Spectaculars.

De Nederlandse promotor van de show, het Schiedamse bureau F+B Events, verzorgt al sinds 1988 de marketing, promotie en organisatie van Disney On Ice en sinds 2005 van Disney Live!

Data
Den Haag, NCC, Statenhal 14 t/m 26 december 2005 (18 shows) Den Bosch, Brabanthallen 28 december 2005 t/m 1 januari 2006 (10 shows)

Prijzen
Volwassen Kind/ 65+/ groepen

1ste rang 26,00 21,50

2de rang 19,50 15,00

Voor groepskortingen (vanaf 20 pers.) zie www.disneyonice.nl

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten: Nationale Theaterkassa: 0900 - 202 9200 (0,45 p/m), www.ntk.nl Ticket Service: 0900 - 300 1250 (0,45 p/m),www.ticketservice.nl Surf voor meer informatie naar: www.disneyonice.nl

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie, dia- en of fotomateriaal:
F+B Events
Irene Warbout
Singel 92
3112 GS Schiedam
Tel: 010-426 12 60
Fax: 010-426 12 54
E-mail: irene.warbout@fbevents.nl