Kenniscentrum Elektronische Overheid


Vooraankondiging Vierde eFormulierentafel


De ontwikkelingen rond elektronische formulieren blijven doorgaan. Om u bij te praten over de stand van zaken en de toekomstplannen van het programma eFormulieren nodigen wij u van harte uit voor de vierde eFormulierentafel.

Deze zal plaatsvinden woensdag 14 december 2005 tussen 12.30 en 17.00 te Utrecht.

Ons doel is en blijft om een gemeenschappelijke voorziening op te zetten voor de ontwikkeling en het beheer van elektronische formulieren in de strijd om administratieve lasten voor burgers en bedrijven terug te dringen.

Op dit moment:

* draait het programma eFormulieren inmiddels een aantal maanden.
* zijn de eerste elektronische formulieren in produktie genomen.
* lijkt de doelstelling van 50 formulieren in 2005 ruimschoots gehaald te gaan worden.

* is de Europese Aanbesteding van de e-formulierenmachine in volle gang.

Kortom wij zijn volop in ontwikkeling! Deze ontwikkelingen willen wij graag met u delen. We zullen laten zien welke elektronische formulieren inmiddels zijn ontwikkeld, wat de ervaringen hiermee zijn en hoe u hierbij kunt aansluiten. En evengoed zijn wij benieuwd naar uw wensen en ervaringen met elektronische formulieren.

Heeft u binnen uw overheidsorganisatie, centraal of decentraal, te maken met elektronische formulieren, dan is deze bijeenkomst beslist iets voor u!
Middels deze vooraankondiging u kunt zich alvast aanmelden voor de bijeenkomst. Aanmelden kan via eFormulieren@ictu.nl of 070-378 7926. In de week van 14 november wordt het definitieve programma bekend gemaakt, met daarbij ook de locatiegegevens.

Meer informatie vind u op www.eformulieren.overheid.nl