Gemeente Alblasserdam

Nieuwsberichten

21-11-2005
Uitnodiging info-bijeenkomst Transformatie Merwedezone

Uitnodiging informatiebijeenkomst Transformatie Merwedezone Een duurzame overgang van stad naar land realiseren, ruimte voor (schoon) water creëren en hoogwaardige infrastructuur ontwikkelen die het gebied tussen de Drechtsteden en Gorinchem optimaal ontsluit en ook recreatieve voorzieningen inpassen. En dat op een wijze zodat we van een impuls voor de leefomgevings-kwaliteit kunnen spreken. Met het project 'Transformatie Merwedezone' werkt de provincie Zuid-Holland samen met de gemeente Alblasserdam, Giessenlanden, Gorinchem, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Nieuw-Lekkerland, Papendrecht en Sliedrecht en het waterschap Rivierenland aan een integrale visie en uitvoeringsstrategie voor de zuidrand van de Alblasserwaard.

Om u te informeren organiseert de stuurgroep Transformatie Merwedezone op woensdag 14 december a.s. van 19.30 tot 22.00 uur een bijeenkomst in gebouw 'De Lockhorst', Sportlaan 1 te Sliedrecht.

In de Merwedezone zijn verschillende vraagstukken aan de orde. Het is de uitdaging om voor -soms botsende- belangen een gezamenlijke, integrale oplossing te vinden. Op deze avond staan de opgave en de koers centraal.
De stuurgroep nodigt u uit om te reageren op de uiteenzetting en om mee te doen in de discussie.

Programma:
Vanaf 19.30 uur: Inloop en koffie
20.00 - 21.50 uur: Ontvangst door de heer C. de Jong, wethouder Hardinxveld-
Giessendam en voorzitter van de klankbordgroep i.o. Toelichting project en discussie
21.30 - 22.00 uur: Afsluiting

U kunt zich aanmelden bij Hans Weggeman, tel. 070-4416932, of Weggeman@pzh.nl.